Miért van az hogy, ha netán becsúszik valami szénhidrátdús, pl. egy kakaóscsiga, vagy csoki akkor máris nagyobbnak látszunk?
Figyelt kérdés
Lehetne mondani,hogy csak beképzelem, de lehetetlen, egyértelműen látszik a tükörben, meg érzem is magamon, holott még le se ért amit megettem. Bocsi az érdekes kérdésért, de nagyon érdekelne, mert eléggé zavaró.2014. aug. 7. 06:42
1/8 anonim válasza:
Azért, mert hülye vagy, és beképzeled magadnak. Mérd meg magad centivel, ugyanannyi lesz.
2/8 anonim válasza:
ennek semmi értelme. beképzeled magadnak.
3/8 anonim válasza:
Elöször akkor látszhatna, ha megemésztetted.
Kivétel, ha valamiért felfújódsz töle, akkor lehet a hasad nagyobb rövid idön belül.
4/8 anonim válasza:
Elvileg az nem látszódhat, ha csak nincs valami érzékenységed, és az okoz puffadást.
5/8 Andizsuzsi válasza:
Véletlenül nem tud becsúszni a kakaós csiga. Gondolkodj előre és ne utólag legyen bűntudatod.
6/8 A kérdező kommentje:
Először én is arra gondoltam,hogy csak beképzelem.. Hát ha egy hónapban egyszer pont a kakaóscsigát megkívánom, akkor nem tagadom meg, egyébként nem eszek ilyeneket.
2014. aug. 7. 14:29
7/8 Andizsuzsi válasza:
"Hát ha egy hónapban egyszer pont a kakaóscsigát megkívánom, akkor nem tagadom meg"
Akkor meg ne nyivákolj. Bocs a stílusért, de ha "eléggé zavaró", akkor ne edd. Ha eszed, akkor vállald a következményeit. A választás a tied.
8/8 Lipton. válasza:
Lehet, hogy üresek voltak az izom szénhidrát raktárai, és a kakaós csigával visszatöltötted, persze ez csak akkor lehet ha látod az izmaidat.
Előtte mikor ettél, és mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!