Miért minden a derekamon halmozódik fel? Másoknál is ez van?
4-5 hónapja fogyókúrázok, heti 4x1 óra aerobik és clean aeting, kalóriaszámlálás segítségével. Már fogytam is 5 kilót, mindenhonnan lejött a felesleg, azonban a köldököm alatt még van egy ,,minipocak", ami zavar. Kérlek ne azt írjátok, hogy helyi fogyás nem létezik, hisz ezt tudom jól. Csak az érdekelne, hogy az idő múlásával és a diétám betartásával sikerülhet-e a lapos has tervem. (Ui: edzésen is látom sok lányon, hogy nekik is ott azon a területen a derekuknál van egy KICSI felesleg. Ezek szerint ez genetika is lehet?)
Egyébként most 54 kg vagyok es 164 cm, ha érdekel valakit.
Természetes, hogy genetika.
Minden másnak nem mindegy, hogy hova raktározódik el a zsír.
Diéta, sok folyadék, mozgás mindig maradjon igy. Viszont ha felszeretnéd gyorsítani a fogyást, akkor táplálék kiegészítő boltban vehetsz zsírégetőt.
A probléma másodfoka.
Nem mennek el pl. gasztroenterológushoz, hogy egyénre szabott fogyókúrát javasoljon.
(bár nem ez a fő feladatuk, csak erre is tudnak tanácsot adni)
Harmadfoka.
Hónapok fogyókúra próbálkozásai után, hetek alatt ismét ott van a túlsúly, ahol nem tetszik.
Azt nem lehet előírni receptként, hogy:
állandó gasztro-önmegtartóztatás.
Tényleg genetika.("érezd magad jól a bőrödben")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!