Éhezem, de nem ehetek, mert fogyózom és 6 óra van :SSS,
úgy érzem mindjárt kilyukad a gyomrom, mit tegyek?
11/21 anonim válasza:
Aki a rágó tippet adta, annak gratulálok. Ha éhgyomorra rágózik valaki, attól csak gyomorsav termelődik, melynek káros hatásait ugye nem kell ecsetelnem? Kösz a jótanácsot, ha megengeded, én is adnék egyet: mondd le az internet előfizetést!
2010. máj. 16. 22:46
Egyáltalán nem hülyeség az, hogy ne egyen 6 óra után! Ismerek olyanokat, akik ezt betartják és tudják tartani a súlyukat. Lehetőleg én se eszem 6 után. Viszont az nagyon fontos, hogy mit eszel 6 előtt! A palacsintától éhes maradsz és fáradt. Egyél egész nap annyi zöldséget, amennyi jól esik, meg még többet! Nyersen, főzelékben, levesben. És ami szintén nagyon fontos: igyál rengeteg tiszta vizet, és semmi cukros löttyöt. Ha ezt elkezded, és sikerül betartanod, meglátod, hogy nem is nagyon kívánod majd este az ételt.
2010. máj. 17. 11:00
11:00 nézd meg, mit evett 2 keksz megy egy palacsinta...tökéletes étrend egy napra :S
2010. máj. 17. 11:10
Ha éhes vagy este nyugodtan egyél!Ez az este 6 után ne együnk tiszta röhej :D 17:59kor még szabad? xDDD lol
Am. meg úgy könnyű tartani a súlyt, ha egészségesen élünk.
2010. máj. 17. 14:14
Én vagyok a rágós: Hahahaaa! Milyen humoros vagy! Esetleg nem gondolkoztál el azon, hogy létezik egy fogalom, amit iróniának hívnak? -.-"
2010. máj. 18. 06:23
palacsinta marhára fogyókúrás...inkább egyél meg reggel 1 szelet pirítóst egy kis felvágottal v vékony sajttal vagy egy salátát és ebédre is vmi natúr szeletet zöldséggel és vacsorára meg akár tojást is ehetsz,de ez nagyon hüyleség amit csinálsz.Egyrészt a szervezetet hozzászokik ahhoz hogy koplaltatod és át fog állni tartalékolásra és amit leadsz azt 2 perc alatt vissza is fogod szedni.Tornázni sem ártana...Másrészt meg kerülni kéne a szénhidrátokat és a cukrot xD
2010. máj. 25. 19:46
06:23
Nálad ez mióta irónia h regényt írsz róla?:D röhejes vagy, inkbáb ne égesd magad, hülyeséget tanácsolsz és még védeneéd magadat h az "iróniádról" írsz regéket...HAHAHA
"Én ajánlom a rágógumit. Vegyél be 2-t, az agyad csillapítani fogja az éhséget, mert azt hiszi, hogy éppen eszel. Úgy 2 óra múlva köpd ki és igyál valamit. Amúgy ne vidd túlzásba ezt a rágógumi dolgot, nagyon erős hasmenést okozhat a túlzott mennyiség, mert a nyálad kioltja a benne lévő anyagokat, és a nyáladat meg lenyeled... napi 4-5 szemnél semmiképp ne vegyél be többet, legalábbis rendszeresen ne!"
2010. máj. 25. 19:50
18/21 anonim válasza:
Én reggelire vagy egy 250g-os diétás magvas joghurtot (140 kalória) eszek, vagy 2-3 szelet vajkrémes Abonettet (130-150 kalória). Bőven elég! Ebédre vagy normál főtt kaját (persze nem marhapörkölt...:D, pl. sült halat+petrezselymes krumplit ebédeltem ma) eszek, csak kevesebbet, mint általában, vagy saláta, esetleg leves, mivel abból több is mehet... :) Ha nagyon éhes vagyok délután, epret eszem, vagy cseresznyét, esetleg legurítok 1-2 liter vizet, és jól vagyok. Egyébként ha normálisan eszel, csak mindenből fele annyit + mozogsz, kb ugyanerzt a hatást éred el! Én a fentieket csinálom, + minden nap 1 óra torna, és 2 hét alatt lement 3 kiló. :)
2010. máj. 25. 21:45
Mekkora egy észkombájn vagy.....
Ritkán eszel, de legalább szarul.
:-)
Maradj dagadt.....reménytelenül ostoba vagy!
2010. máj. 26. 12:00
20/21 A kérdező kommentje:
173 cm vagyok és 60kg, azért ez nem nevetzheő dagadtnak, csak van rajtam felesleg...
Kapcsolódó kérdések: