Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éhezem, de nem ehetek, mert...

Éhezem, de nem ehetek, mert fogyózom és 6 óra van :SSS, úgy érzem mindjárt kilyukad a gyomrom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 17:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

egy fogyókúra nem az éhezésről, és nem az "este 6 után nem eszem"ről szól

nagyon egészségtelen amit csinálsz!ha éhezel, attól nem csak gyengébb leszel, de nem is tudsz megfelelően koncentrálni éééés emellett ha abbahagyod a fogyókúrát(mert ugye életünk végéig nem csináljuk...)a dupláját szeded vissza, mint amennyit leadtál! ésszel csináld, különben tönkreteszed a gyomrod, kihullik a hajad, stb stb.

napi 5x egyél! és felejtsd el ezt a butaságot hogy 6 után nem eszel. ha 6 után megeszel egy kis salátát vagy egy joghurtot elhízol? nem fogsz, hidd el:)

most pedig menj és egyél valami könnyűt:)

2010. máj. 16. 18:05
 2/21 anonim ***** válasza:

ez a 6 óra után ne egyél hülyeség....

egyél nyugodtan, ne legyen bűntudatod, a lényege az h dolgozd is le amit bevittél

2010. máj. 16. 18:05
 3/21 anonim válasza:
100%

A kérdés kiírásának időpontja: ma 17:59

Egy perc alatt még belakhattál volna:)

Egyébként szerintem is hülyeség ez a 6 után nem eszem, meg egyáltalán az éhezés, az csak az izmaidat fogja felemészteni. Szerintem mozogj, meg ne egyél sok cukrosat, zsírosat stb, mindenütt ezt hallani, de így van.

2010. máj. 16. 18:11
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Én ajánlom a rágógumit. Vegyél be 2-t, az agyad csillapítani fogja az éhséget, mert azt hiszi, hogy éppen eszel. Úgy 2 óra múlva köpd ki és igyál valamit. Amúgy ne vidd túlzásba ezt a rágógumi dolgot, nagyon erős hasmenést okozhat a túlzott mennyiség, mert a nyálad kioltja a benne lévő anyagokat, és a nyáladat meg lenyeled... napi 4-5 szemnél semmiképp ne vegyél be többet, legalábbis rendszeresen ne!
2010. máj. 16. 18:38
 5/21 anonim ***** válasza:
és mit is ettél ma pontosan?
2010. máj. 16. 18:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
sztem a rágózástól épp h éhesebb lenne
2010. máj. 16. 18:49
 7/21 A kérdező kommentje:
2 liter vizet, de most iszok még, 2db zabfalatokat, és egy palacsintát
2010. máj. 16. 18:50
 8/21 A kérdező kommentje:
igen, a rágótól még éhesebb szoktam lenni
2010. máj. 16. 18:50
 9/21 anonim ***** válasza:
Ne legyen bűntudatod:) ha éhes vagy egyél, egy fogyókúra ne abból álljon, hogy nem eszel, ha éhes vagy
2010. máj. 16. 18:58
 10/21 anonim ***** válasza:

2 zabpelyhes kekszet és egy palacsintát ettél ma??????????????????????????????????????? te egy idióta vagy, persze, hogy fáj a gyomrod, ha nem eszel semmit, tessék most nekiállni vacsorázni!!!!!!!!!!!!! Ez nem fogyókúra, hanem masszív koplalás

http://www.youtube.com/watch?v=aTIjRxT_Y9g

2010. máj. 16. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!