Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Osztalykirandulason hogyan...

Osztalykirandulason hogyan tartsam a sulyomat?

Figyelt kérdés
Egesznap maszkalunk a varosban (2napos) reggelizek itthon es viszek egy szendvicset ami igy eddig delelott 500kcal.Delutan mit egyek a kirandulas alatt? Illetve este lesz vacsora egy hotelban szoval gondolom svedasztal.Masnap pedig reggeli is ott lesz,mit egyel? Ja es este erunk haza de napkozben meg folyton uton leszunk ilyenkor fagyizunk meg koktelozunk de ezeket en nem akarom,mit egyek mikor a tobbiek fagyiznak?
2017. máj. 16. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Ha minden fiú osztálytársaddal kamatyolsz,meg sem fog mozdulni a mérleg nyelve.
2017. máj. 16. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2 nap alatt csak akkor hízol, ha disznó módra zabálsz. Egyél ami jól esik.
2017. máj. 16. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem hizok,de a kaloriamennyisegemet ezen a 2napom sem akarom atlepni..
2017. máj. 16. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Mászkálsz és csak 2 nap... Én nem pörögnék a kalóriákon, de ha nem akarsz cukrot enni, azt támogatom, én sem akarok. Amíg a többiek fagyiznak, egyél, amit tudsz vagy akarsz. Amikor én cukrászdában ülök másokkal 2 óráig, nem eszem, csak iszom, az is egy opció. Nem éhesen megyek oda.
2017. máj. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!