Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » KOver vagyok szerintetek?

KOver vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2017. máj. 16. 15:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
Először kérdezgeti, h kövér-e utána pár hsz-el később leírja magáról, h teljes mértékben izmos. Fogyatékos vagy kérdező vagy skizofrén?
2017. máj. 16. 18:13
 22/27 anonim ***** válasza:
44%

Nem vagy kövér, de egyáltalán nincs jó tested és most finoman fejeztem ki magam.

Nem tudom, hogy mit mozogsz, de hatása az biztos nincs, már bocs.

2017. máj. 16. 18:28
 23/27 anonim ***** válasza:
53%

Drága! Nem nekem kell szemüveg hanem neked ..

A korkülönbségről annyit, hogy minél idősebb egy nő annál nehezebb a karbantartás, vagyis sokkal többet kell edzenie, hogy szép izmos teste legyen. Te tizenévesen lazán úgy kéne kinézned mint a képen a nő, ha edzenél. De te csak sovány vagy, rossz alakkal. Ezt nem csak én mondom, így olvasva a többi hozzászólásokat.

Most már biztos vagyok benne, hogy csak ego növelés miatt tetted ki a képet magadról, de nem jól sült el. Nem kaptál dicséretet, de kaptál rossz véleményt amit nem tudsz elfogadni. Törődj bele. Nincs jó alakod azon kívül, hogy sovány vagy.

2017. máj. 16. 19:28
 24/27 anonim ***** válasza:
sovány vagy. izom nincs. mit mozogsz?
2017. máj. 16. 20:09
 25/27 anonim ***** válasza:
48%
kerdezo te nem tudod mi az az izmos lab. de gebe vagy es formatlan. keves a testzsir%-od kb ennyi. Tobb gugolas, kitores, combformalas kellene ahhoz hogy teneked izmos labad legyen.
2017. máj. 17. 09:46
 26/27 A kérdező kommentje:
nos. kepen lehet, h nem latszik, de valosagban igenis izmos a labam. futok, tancolok, setalok, kosaraztam, usztam. masvalami?
2017. máj. 18. 19:06
 27/27 anonim válasza:
Szerintem akik ilyen kerdessel jönnek közben csont sovanyak ajanlom a pszichologust
2017. aug. 23. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!