Én már most előre sajnálom a képen szereplő csajt, mert ha ott lennék, akkor... mint a lovat...
Francokat duci, tökéletes!
2016. dec. 23. 10:11
2/26 anonim válasza:
Merőben emberfüggő, ki mit nevez kövérnek. Az egyik embernek tízszer több felesleg kell ahhoz, hogy rámondja valakire, illetve az eloszlás és sok egyéb is számít.
Nekem a duci ilyen szépelgő kifejezés, az én szótáramban nem igazán van.
Nehéz kérdésed van, mert a csajnak határozottan van feleslege, de egész jól néz ki mellé... A helyében fogynék egypár kilót, majd tömegelnék, de kövérnek nem nevezném (általában a has hájassága alapján mondok valamit kövérnek, ő pedig inkább csípőben, combban erős, ami egy nőnek sokszor nem áll rosszul).
2016. dec. 23. 10:23
3/26 anonim válasza:
Inkább vézna!
legalábbis nekem :-)
2016. dec. 23. 10:30
4/26 anonim válasza:
duci=kover.
A kepen szereplo csaj eleg vastag, nekem mar nem tetszik, de kovernek nem mondanam.
2016. dec. 23. 10:52
5/26 anonim válasza:
A képen látható csaj nagyon csinos, teljesen átlagos testalkatú. Tudna fogyni, igen, de nem értem, miért várjuk el, hogy mindenki a tőle telhető legkisebb testsúllyal rendelkezzen.
2016. dec. 23. 11:01
6/26 anonim válasza:
Duci, de ha nem jól öltözik, akkor kövérnek fog hatni.
2016. dec. 23. 11:08
7/26 anonim válasza:
Arányos, szép teste van. Rá nem mondanám, hogy kövér (annak ellenére, hogy pl a bmi-je lehet hogy azt mutatná)
2016. dec. 23. 11:25
8/26 anonim válasza:
Kövéreket szeretek dugni, soványakat is szeretek... ez itt a képen egy totálisan átlagos, semmit mondó csaj, az ilyenek semmit nem mozgatnak meg bennem.
2016. dec. 23. 11:47
9/26 anonim válasza:
Lol 8as:P
2016. dec. 23. 12:10
10/26 anonim válasza:
Szerintem tök jó alakja van de ez a saját véleményem😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!