Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyire szamit ducinak?...

Ez mennyire szamit ducinak? Vagy ez mar kover?

Figyelt kérdés

[link]

A kepen szereplo lany mar kover vagy meg csak duci? (Netes kep)

2016. dec. 23. 09:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Inkabb erosebb testalkatunak mondanam. Szeles a csipoje, ami melle marha rosszul nezne ki, ha sovany lenne. Mondom ezt sovany lanykent. Csinos, noies alakja van, genetikailag ilyen a testalkata, ezert ez is all neki a legjobban. Van egy alapbol ilyen testalkatot orokolt ismerosom, aki allandoan fogyokurazik. Hiaba annyi kilo mint en, alacsonyabbkent... ugy nez ki, mint aki mindjart meghal. Pedig nagyon csinos volt. Nekem pedig jol all a vekonysag, mert ilyen a csontozatom, genetikam.
2016. dec. 23. 16:24
 22/26 anonim ***** válasza:

A formái tökéletesek, persze nem kifutóra való..

Sem duci, sem kövér nálam a legjobb forma..

2016. dec. 23. 16:27
 23/26 anonim ***** válasza:

19-es, én meg azon nem csodálkozom, hogy egy olyan világban, ahol anorexiás modelleken mutatják be a legújabb divatot, és rengeteg tinilány fogyózik még akkor is, ha teljesen jó a súlya, ezt a lányt kövérnek gondolják.

13-as (vékony testalkatú nő)

2016. dec. 23. 16:34
 24/26 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, nagyon csinos. Arányos az alakja, igazi NŐ.
2016. dec. 23. 16:57
 25/26 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy itt tartunk, hogy aki nem a lehető legkisebb testtömeggel rendelkezik, az már duci.

A képen szereplő hölgy tökéletesen arányos, ha megnézitek a többi testrészét, egyáltalán nem olyan vastag a combja sem. Csak simán nem piszkafa. (Bocs vékonyak, titeket is szeretünk)

Szép az alakja, a dereka vékony, a csípője széles, a feneke nyilván kerek, pocija alig van, a mellei is szépek, sehol nem lötyögős-hájas, szép a bőre, szép mindene. Súlyban pedig nem lehet több hetvenpár kilónál, elég alacsonynak tűnik. Én egy ilyen nőre nem tudnám azt sem mondani, hogy duci, szerintem az nagyon negatív jelző. Ez a hölgy GYÖNYÖRŰ. Természetesen nem kötelező mindenkinek a kerek formákra bukni, de akár női, akár férfi szemmel nézzünk, pláne, ha visszatérünk az ősi ösztönökhöz, akkor ez a nő tökéletes.

2016. dec. 27. 21:07
 26/26 anonim válasza:
Tokeletes testalkat! Ha hizna egy picit sem mondanam kovernek, viszont ha fogyna akkor mar vekony lenne... En utalom a vekony noket
2016. dec. 29. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!