Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nem megy. Le a sulyom?

Miert nem megy. Le a sulyom?

Figyelt kérdés
3 hete ugy eszek hogy reggelire muzli banan ebedre barmi pl porkolt tesztak.es este 6kor utoljara parolt zoldseg brokkoli natur csirkemell vagy tojas.ebedre azert eszem barmit mert nem tudnek egesznap zoldseget enni ezert csak a vacsorara nem eszem hizlalo eteleket.de a sulyom megse megy lejjebb.heti egy vagy ketszer fel orat tornazom mert a munkahelyemen elegge kifaradok.nem ertem miert nem fogyok egy kilot se.

2017. máj. 15. 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert több kcalt eszel, mint amennyit felhasznal a szervezeted.
2017. máj. 15. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Milyen müzli? Csak mert amilyeneket gyártanak ba.szki többet árt néha, mint használ.

Tésztát próbáld meg minimalizálni az étrendedben.

Igyál vizet, kerüld a cukros italokat.

Milyen tornát csinálsz? Heti 2x0,5 óra sajnos szerintem nem sok mindenre elég.

Vagy próbálj meg jobban enni, vagy mozogj többet. Sajnálom, tudom, hogy milyen, amikor az embernek percről percre be kell osztania az idejét, de mozogni muszáj.

Nem tudom milyen munkát végzel, de a mozgáshiány is okozhat fáradtságot.

2017. máj. 15. 11:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs hizlaló étel s olyan sem, amitől ne hízhatnál, ha rengeteget eszel (ez bizonyos zöldségeknél lehetetlen mennyiség, másoknál jóval kevesebb. s nemcsak zöldséget eszünk, ugye).

Ha én ebédre alaposan jóllaknék bármivel, én se fogynék, mivel nem lenne kalóriadeficitem (jó, én tudok sokat enni, sokan nem, de nem tudhatjuk, te milyen vagy). Neked pedig egy szénhidrátbomba reggelid is van s vacsorázol is.

Azt hiszed, tojással nem lehet hízni? Az elég zsíros, tömény cucc, mondjuk pont emiatt általában jól laktat, de el lehet vele szállni.

Szóval a leírásodból egyáltalán nem következik, hogy kalóriadeficitben eszel (kevés az infó, de simán elképzelhető, hogy nincs deficit), akkor pedig egy egészséges szervezet nem fogy.

2017. máj. 15. 11:20
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Kövesd egy kicsit a paleo diétát... és máris megindul az a súlyvesztés.
2017. máj. 15. 11:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokszor láttam már, hogy egyes diéták valakik szerint garantáltak. Nem így van. Paleóztam plusz odafigyeltem a mennyiségre, amennyire tudtam. Nem fogytam nagy feleslegből sem. Amíg le nem csökkentettem a szénhidrátot, de azzal is megállt a fogyás félúton.

Kalóriadeficit kell. Ebben sokat segít a megfelelő étrend, hogyne, de nincs épeszű étrend, ami automatikusan kalóriadeficitet okoz mindenkinél.

2017. máj. 15. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
többet eszel mint amennyi kell. ennyi. étrended állíts össze.
2017. máj. 15. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:

használd a kaloriabázis.hu oldalt.

abból hamar kiderül, hogy milyen sokat eszel.

állj be napi 1700kcal--ra.

2017. máj. 15. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Én napi 1400 kcal-t eszek, sportolok + napi 9 órát dolgozok mégsem fogyok. Fixen évek óta 72 kg vagyok 160 cm-hez.

Akkor mégis mennyi a kalória szükséglet?

200?

2017. máj. 15. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:

18:28! Ebben az esetben nagyon valószínű hogy nem 1400 kcal-t eszel. Biztosan elszámolsz valamit. Adataid alapján még 1800-al is simán fogynál, nemhogy 1400-al.

Kis eséllyel pedig hormonális probléma is lehet, de nem valószínű, mivel nem is hízol, így 99%-ban nem jól számolod a kalóriákat. Sajnos ha nem vezeted mit eszel és mennyit, akkor sokan, akik nem gyakorlottak, simán eltévesztik. Én is jártam így régebben, sajnos.

2017. máj. 15. 19:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Kezdetnek jó, viszont oktatnod kellene magad a témában. Egyél inkább többször keveset, ne csak háromszor egy nap. A műzli tényleg nem jó, nézted mennyi cukor van bennük? A tejről nem is beszélve. (Persze lehet hogy valami teljeskiörlésű cukrozatlan műzlit eszel tej nélkül, akkor nem szóltam) Kezd el írni mennyi szénhidrátot-fehérjét-zsírt eszel, ha nem is tudod megoldani hogy pontosan, akkor is nagyjából tudd, főleg a szénhidrátot. Ha rendszeresen eszel de nem fogysz, akkor csökkentsd a szénhidrát bevitelt. Mindenkinek más a szervezete és más mennyiségű max szénhidrát fogyasztás kell a fogyáshoz. A heti egy vagy kétszeri tornázás jó kezdet, próbáld meg növelni. Meg ha meg tudod oldani lehet jobban működne a reggeli torna.
2017. máj. 16. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!