Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így milyen mára?

Ez így milyen mára?

Figyelt kérdés

Reggeli: 3 tükörtojás, egy szelet félbarna kenyér ami 1 cm vastagságú + 1 natúr Danone joghurt hozzá 30 g búzapehely.

Ez volt 11 órakor.

3 órakor sertéspörkölt csőtésztával de ez egy kisebb adag volt

Nemrég meg ettem 2 szamócás joghurtot 30 g búzapehellyel.

Nagyon rossz?

2017. máj. 13. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
reggelire a 3 tojás okés meg a zab. a többi sem mennyiségben, sem minőségben nem hozta a szintet. bár kérdés mi a célod ezzel. mert étrendnek nem nevezném, semmi következetesség nincs benne. olyan hallomásból meg női magazinból összeválogatott ötletelésnek látszik.
2017. máj. 13. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát de ha csak ez van itthon?
2017. máj. 13. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tűnik nőimagazinosnak, azok sosem írtnának sertéspörköltet s koplalós is lenne az egész.

Ez normál étrendnek látszik, ahol az adott személy valami igyekezetet felmutat, s ha ez kalóriadeficitet okoz neki (ami valószínű, ez nem sok étel), akkor fogyni fog.

Nem tudom, miért kell bántani.

Hogy ki hogyan ítéli meg ezt az étrendet, az változó. Nekem jó közepes, én nem ennék így, de sokkal rosszabbul csinálják sokan. A tojás és a pörkölt remek, a joghurt lényegtelen, a búza sokaknak nem előnyös, de elég fura lenne elvárni, hogy az emberiség mostantól ne egye, több okból.

Ha a pörkölt hozta a szükséges fehérjemennyiséget a tojás és egyebek mellé, akkor elmegy, kalóriában pedig nem sok.

2017. máj. 13. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!