Nagyon sok ez mára?
Szerintetek nagyon sok ez mára?
megettem reggel 5 szem lekváros puszedlit és meg napközbe két knorr bögrés levest. Nagyon kevés? Ma már ne egyek semmit?
Soknak nem annyira sok, de nem valami jó minőségű ételek...
Mondjuk egy-egy nap belefér. Máskor miket szoktál enni?
Én ennék még szerintem, könnyű salátát, csirkemellet, túrót. Mert fehérjét nem igen ettél.
Egy nap alatt se fogyni, se hízni nem fogsz, bármit is eszel vagy nem eszel.
Viszont ha ez rendszeres, akkor nem az a kérdés, hogy sok-e, hanem hogy miért nem eszel normális ételeket?
Úr isten, ez nagyon sok. Adjál magadnak erőspistás beöntést, meg hívd ki a mentőket, hogy végezzenek rajtad gyomormosást...
</SARCASM>
Beteg dolgaitok vannak...
Ajánlom az egészség/táplálkozásban azt a lányt, akinek a 4 étkezéséből (súlytartás) csak az egyik nagyobb volt egy rúd bejgli s egy liter tej :) Egy kis étkezése volt egy tábla csoki...
Csak a kontraszt végett.
Ez kb. olyan, mintha 2 szem tictacot ennél vacsorára, aztán elmennél kihányni, nehogy 35 kiló fölé menjen a súlyod.
Aki azt írta, hogy ez műkajából is sok, az idióta. Tápértéktől függetlenül ez semmi, lófa**. 5 szem puszedli meg 2 bögrés leves az erős túlzással is max. 150-200 kalória, de inkább annyi sem.
Kedves kérdező, nem tudom, mi a célod, esetleg kamukérdés, vagy tényleg ennyire hülye vagy, de keress egy jó pszichológust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!