Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sok ez mára?

Nagyon sok ez mára?

Figyelt kérdés

Szerintetek nagyon sok ez mára?

megettem reggel 5 szem lekváros puszedlit és meg napközbe két knorr bögrés levest. Nagyon kevés? Ma már ne egyek semmit?

2016. dec. 19. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Soknak nem annyira sok, de nem valami jó minőségű ételek...

Mondjuk egy-egy nap belefér. Máskor miket szoktál enni?

Én ennék még szerintem, könnyű salátát, csirkemellet, túrót. Mert fehérjét nem igen ettél.

2016. dec. 19. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
49%

Egy nap alatt se fogyni, se hízni nem fogsz, bármit is eszel vagy nem eszel.

Viszont ha ez rendszeres, akkor nem az a kérdés, hogy sok-e, hanem hogy miért nem eszel normális ételeket?

2016. dec. 19. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Műkajából elég sok. Most már elkezdhetnél valami értelmesebb, ételnek nevezhető dolgot is enni. Tudod, zöldség, tojás, hús, ilyesmik...
2016. dec. 19. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Alig ettél (jó, kalória az biztos volt benne, de más is kell), nyomj le egy tisztességes, szolid napot mellé, sok fehérjével, zöldséggel.
2016. dec. 19. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Úr isten, ez nagyon sok. Adjál magadnak erőspistás beöntést, meg hívd ki a mentőket, hogy végezzenek rajtad gyomormosást...

</SARCASM>

Beteg dolgaitok vannak...

2016. dec. 19. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Ajánlom az egészség/táplálkozásban azt a lányt, akinek a 4 étkezéséből (súlytartás) csak az egyik nagyobb volt egy rúd bejgli s egy liter tej :) Egy kis étkezése volt egy tábla csoki...

Csak a kontraszt végett.

2016. dec. 19. 15:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez halálos dózis volt. Írj végrendeletet!
2016. dec. 19. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan, mintha 2 szem tictacot ennél vacsorára, aztán elmennél kihányni, nehogy 35 kiló fölé menjen a súlyod.

Aki azt írta, hogy ez műkajából is sok, az idióta. Tápértéktől függetlenül ez semmi, lófa**. 5 szem puszedli meg 2 bögrés leves az erős túlzással is max. 150-200 kalória, de inkább annyi sem.

Kedves kérdező, nem tudom, mi a célod, esetleg kamukérdés, vagy tényleg ennyire hülye vagy, de keress egy jó pszichológust...

2016. dec. 19. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Előző, ha szerinted egy cukros, zsíros puszedli erős túlzással van 20-30 kcal, akkor te még nem láttál puszedlit vagy csak egészen picurikat, amilyenekkel én nem találkoztam... A sütik iszonyú tömények tudnak lenni, a puszedlik pedig nem babszemnyiek. Ettől még a lényeg a lényeg, ez koplalás, ebben egyetértünk, akár 150, akár 280 kcalról van szó, de lehetne 700 is.
2016. dec. 19. 19:09
 10/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Úgy látszik, félreérthetően fogalmaztam. Nem a kalória sok, hanem a káros/haszontalan anyag, amivel tönkreteszi az emésztését. Ezért próbáltam javasolni, hogy a mai napon kellene valami olyan étel is, amiben van tápanyag (mivel ez kb. nulla).
2016. dec. 19. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!