Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » "Būnöztem" fogyókúra alatt?

"Būnöztem" fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Egy hónapja diétázom, eddig 4kg-t adtam le. Leginkább arra figyeltem, hogy sok zöldség gyümölcs reggelire meg vacsorára, az ebéd pedig csak kisebb adag mint eddig. Az édességet próbáltam kizárni, vagy ha ettem, akkor azt valami étkezés helyett és nem plussz nasinak. Nagyon büszke vagyok most magamra.

Viszont ma volt öcsém szülinapja, és būnözés áldozata lettem. Reggel ettem pár nagyi által sütött csokiskekszet, délután megettünk egy csomag ropit tesómmal, most estefelé pedig egy nutellás fánkot is sikerült magamba tuszkolni. Az ebédem egyébként egy tál grízgombóc leves volt. Õszintén szólva nagyon jólesett ma ez a sok édesség, de kicsi būntudatot érzek amiért nem tudtam nemet mondani. Ez befolyásolhatja a fogyókúrámat ha egyébként holnaptól újra betartom és rendes kaját eszek? Nem szeretném hogy az eddigi munkám kárbavesszen.

(Ha értelmetlen hülyeségnek tartod a kérdésem akkor inkább ne is írj semmit, légyszi. Ez fontos nekem)

2017. máj. 13. 19:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtak vagyunk. Mit fáj nekem, hogy sokezer vagy millió lányka lelkét roncsolja az ilyen idióta elnevezés? Ha esze van, túléli. De igenis problémának tartom, s aki lelkesen terjeszti mondjuk cikkben, amit többen olvasnak s felelősségteljesebben kéne hozzáállni, azt szerintem fenéken kellene billenteni egy péklapáttal...

A kérdező idézőjelet használ, így őt kevésbé féltem, de igenis örülnék, ha nem terjedne az a nézet, hogy a normál (bár nem ideális) evésnek bármi köze van a bűnhöz. A sok kis befolyásolható tinilányka segítség nélkül is elég buta tud lenni (ez csak ténymegállapítás, nem lenézés, ez az a kor, amikor az embernek joga van kicsit idiótának lenni s túlpörögni a kinézetéhez kapcsolódó dolgokat).

2017. máj. 14. 23:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek. Így tehát a BŰNözés nekem is elítélendő szöveg!
2017. máj. 15. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!