Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem hizlal az, ha zabálom az...

Nem hizlal az, ha zabálom az alacsony kalóriás kajákat?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Először is fontos, hogy fordított életet élek. Ilyenkor kelek és reggel 6-kor kerülök ágyba... Ettem ég, hogy kis rizses húst 20deka rizsa, 10 deka hús meg most eszek 10 deka epret 20 deka 0,1 joghurttal. Az ebédem majd este 9 körül 40 deka répa püré és 10 deka natúr csirkemell. A vacsorám reggel 6 kor 2 szelet vajas abonett kenyér és egyből alszom is. A kérdésem az, hogy, hogy nem sok kaja ez? Számolom a kalóriákat és általában rengeteg répát eszek meg kevés csirkemellet. Mégis olyan soknak érzem én ezt. Mondjatok valami biztatót, nem akarom be csapni magamat, hogy kb napi 1200 kalóriát eszek csak meg pedig rengeteget eszek.

2017. máj. 12. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#6: Nem, inkább a kalóriát. 2500 kcallal akkor sem fogok lefogyni, ha napi 10 g ch-t eszem... Tömegeléshez persze OK lehet. Az energiaegyenleg alapvetően fontos.

Nem mindenki eszik kevés zsírt a kevés ch mellé, ugye.

Kérdező, ha a számok azt mondják, hogy koplalsz, akkor nem eszel sokat. S bár a koplalással törvényszerűen fogy az ember, van, aki túl lassan ahhoz, hogy 2 hét alatt feltűnjön az ingadozó testsúly mellett, ráadásul belassítod az anyagcserédet... Mindenképpen egyél jelentősen többet, nem tudom a paramétereidet, de 1300-1500 kcal már sokkal jobban hangzik. Ha nem fogysz rendesen így, mozogj többet.

2017. máj. 12. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe a 10000+ kalóriás diétákat, amivel iszonyat jól lehet fogyni. ;)

Science, bitch!

2017. máj. 14. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!