Egész életemben sportoltam, mégis dundi vagyok. Miért?
Kezdjük azzal, hogy 172 cm, 68 kg és 16/L vagyok.
12 éves koromig naponta edzettem, és akkor nagyon vékony és izmos voltam. Aztán abba kellett hagynom egy évig és akkor nagyon sokat híztam, de csak 58 kg voltam. Most vékonyabb vagyok mint akkor (de még most sem az igazi) mégis 68 kg vagyok. Most hétfőtől péntekig minden nap sportolok. Csak hát az iskolaorvosnál ciki, hogy nálam kövérebb lányok 10 kilóval könnyebbek mint én. Amúgy sokat eszem, ez tény (édességet és rendes ételt is), de azért nem annyit, hogy ilyen sok kiló legyek. Szerintem 58 kilósnak nézek kb ki.
Nem tudom hogy kell feltölteni képet.
7 évis kézilabdáztam, 4 évig úsztam, 2 évig lovagoltam és atlétikáztam folyamatosan, de azt csak néha hobbiból.
Miután egy évig nem sportoltam, utána hosszútávfutásra mentem, majdnem 3 éve csinálom.
"ciki, hogy nálam kövérebb lányok 10 kilóval könnyebbek mint én"
Dehogy ciki, szerinmtem poén, plusz ez arra utal, hogy jóval izmosabb vagy náluk, ami szintén pozitív :D
Miért érdeklik a mai lányokat a puszta kilók, ezt nem tudom felfogni.
A széles váll, nos, az genetika, csontváz, illetve az izom is segíthet, de oda nem jön fel olyan sok. Lábra tud, bámulatosan vastag lába lehet egy karcsú embernek is, ez ilyen, rengeteg nagy izom van ott s könnyen fejlődik.
Ha nem hájas vagy, csak itt-ott nagy, nos, ezzel nem tudsz mit kezdeni, nem mindenki törékeny alkat s ezzel nincs is baj.
Köszönöm a válaszokat!
Szóval tényleg nem tudok semmit tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!