Miért hiszi magáról minden tini lány, hogy kövér?
Én nem hiszem azt magamról, mert tökéletes alakom van meg vékony is vagyok :D
170cm 52kg
16L
a 14-24 éves korosztályú maygar lányok 95%-a (!) nem sportol rendszeresen.
Magyarul emresztik a p*csájukat a viva tv-re, ahol az anorexiás műsorvezetők vannak, meg a photoshoppolt "sztárok", bebeszélik maguknak, hogy a fiúknak csak az jön be, csak az a testalkat a jó.
Különben is könnyebb siránkozni, hogy "kövér vagyok :'(", ráadásul erre a kijelentésre az a válasz szokott jönni, hogy "áá, dehogyis, hülyeségeket beszélsz".
Ha meg erre vki mondja,h akkor tegyen ellene vmit, mozogjon, stb, akkor elküldik melegebb éghajlatra...
nem kéne általánosítani.
16 éves vagyok, valóban nem sportolok, mert nem volt lehetőségem eljárni úszni régen, pedig az volt minden vágyam. télen szerencsére mostani sulim el tud vinni sielni, mindig kihasználom a lehetőséget! iskolába sem busszal hanem gyalog járok. sose nézek tv-t nem punnyadok előtte. most mondanád h bezzeg msot gép előtt ülök. igen, estevan, és msn-en beszélgetek olyanokkal akik messze laknak tőlem. nem nyavajgok hogy jajj kövér vagyok, pusztán tisztába vagyok vele. és próbálok ellene tenni!
Nem kell általánosítani! Nekem pl. semmi bajom nem volt soha a súlyommal, tinikoromban sem. Kb 175 centi vagyok, és kb. 65 kiló. De ha kicsit több lennék, az sem izgatna. Néha sportolok, azt eszem, amihez kedvem van, és lesz.rom a vékony modelleket! :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!