Miért hiszi magáról minden tini lány, hogy kövér?
A kérdező kommentje:
hja és nincs olyanról szó h nem viselem a kritikát, sztem te nem bírod elviselni.
Hóóó.
Olvasod te amit írtam.
Kritizált a barátnőm, igaza volt.
Azon vagyok hogy kijavítsam a hibát. Ebből neked hogy következik hogy nem vagyok képes elviselni a kritikát?
"Am. ha a pasim beszólna h ugyan már ne legyek narancsbőrös elküldeném h nézze meg mondjuk 50 nő combját/fenekét abból tuti min. 45-nek narancsbőrös lesz..."
Értem márt a logikádat. Szóval ha más is olyan akkor attól egybőkl az lesz a normális és egészséges.
Akkor nekem is el kellett volna küldenem a barátnőmet hogy nézzen meg másokat ahelyett beismerjem hogy neki van igaz.
SZóval ha 50 pasiból 45 elhízott, akkor én is lehetek mert az a jó hiszen a többség olyan? Ez szerinted a kritika elviselése?
Szal vagy megszereted vagy nő nélkül fogod leélni az életed.
Érdekes, több mint 3 éve vagyunk együtt.
Neked mióta van pasid?
Nem teljesen a témára válaszolva,de furcsa nekem ez a "leszarom mit mond a pasim,ha nem tetszik valami neki rajtam,akkor mehet a francba".Ez azért nem így működik.
Én "elvárom",hogy közölje velem,ha valami nem tetszik rajtam.Hiszen honnan szívjam ki különben?És igen,senki se tökéletes,ezért nem fogsz olyan pasit találni,akinek minden tetszik benne,kívül-belül
ááááááá kérlek ne forgasd ki a szavaimat. És nem kell belekötni mindenbe. Nem rosszindulatból írom ezeket és nem arra megyek h húúú de jót veszekszem így lefekvés előtt. Én úgy értem, hogy a narancsbőr egy olyan bőrprobléma ami a nők 95%-át érinti. És valamikor a genetikán múlik és nem azon h mennyit mozog az illető. Lehet h a barátnőd kivétel és sikerülni fog neki, hát hajrá és akkor szerencsésnek mondhatja magát.
Egyébként nem bunkóságból de egyáltalán nem tartozik ide, hogy van-e barátom vagy sem.
"nem is azt mondom h leszarom amit mond, mert persze mondja csak, építő jellegű kritika"
Építő jellegűen (amin nem kapod fel úgy a vizet mint az én normális, kicsit sem gonosz hozzászólásaimon) mit értesz?
Hogyan mondja meg neked a pasid hogy valmin változtatnod kellene? Mondjuk hogy fogyhatnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!