Miért hiszi magáról minden tini lány, hogy kövér?
"ha azt hiszed h az 53 kilós barátnőd fogyhatna akkor nem vagy 100-as!!"
A narancsbőr az narancsbőr akárhogy nézzük.
Hát, ezzel én így vagyok.
168/51, de én tényleg igazán kövér vagyok. Vagyis nem az, h kövér, hanem hájas.
Ugyanehhez a magassághoz nemrég 41 kg voltam, s egy hónap alatt sikeresen "rám raktak" 10 kilót, ami persze följött tuti háj.
Szóval ez a kiló centi dolog semmit sem mutat, az számít, h milyen a test. És az enyém nem izmos..és ez a baj.
Egyébként nem tudom az okát. Belenézek a tükörbe, és gyakran sírva fakadok. Nem tudom milyen vagyok, de én egy hájkupacot látok. Akárhogy is nézek ki, én csak ennyit látok. Hogy miért, azt nem tudom...
ilyen pasi se kéne mint aki itt f*kázza a barátnőjét.. pff, mert ő biztos tökéletes..
amúgy meg, ha végre a divatbemutatókon husosabb modellek mennének, és látná a nép hogy az a "menő", és gondolkodásában változnának az emberek, akkor nem lenne annyi gebe, vagy magát betegesen diétáztató ember. felfogás kérdése az egész!
off
20:47 : én modell szeretnék lenni (előző vagyok), és sokkal jobban néznek ki a vékony lányokon a ruhák, mint az átlagos testalkatúakon. anorexiások tényleg nem kellenek, hanem akik vékonyabbak mint az átlag. szóval még egy darabig biztos nem lesznek husisabb lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!