Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már hetek óta tömöm magamba...

Már hetek óta tömöm magamba az édességet. Meg fog látszani? 14/L

Figyelt kérdés

Nem vagyok könnyen hízós, de amikor meglátok már egy édességet,megeszem! xD

Pl. ma megettem reggelire 350 grammos nutellát.

Tegnap meg 4 darab kókuszgolyót.

Tegnapelőtt meg 5 darab teasüteményt.

Minden reggel nutellás kenyeret eszem (fehér kenyeret)

sokszor becsúszik egy-egy péksüti is naponta.

Egyébként rendesen eszem a többi étkezésen.

És nem szoktam sportolni sem.

Szóval a kérdésem, hogy egyszercsak meg fog lászani? Vagy nyugodtan ehetem tovább?

2017. máj. 7. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Na, most erre mit mondjunk?

Valószínűleg igen, meg fog látszani... De az is lehet, hogy nem...

Van olyan ismerősöm, aki minden nap csokit eszik, mégsem hízik, mert annyira gyors az anyagcseréje.

Nekem pl. elvisznek a hátam mögött egy db pogácsát és máris meghíztam fél kilót :D

Teljesen személyiségfüggő - meg aztán a növekedés is beleszólhat.

Nem diétázol, nem azért kívánod ennyire?

Amúgy nekem is vannak olyan időszakok, amikor egy hétig állandóan édesség utáni vágy gyötör, aztán ha megadom a szervezetemnek, amit kér, akkor utána hónapokig eszembe sem jut :-)

2017. máj. 7. 08:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1 nap 4db kókuszgolyó, vagy 1 nap 5db teasütemény, az semmi, vagy az, hogy napi 1 nutellás kenyeret vagy péksüteményt megeszel, attól is függ, hogy mit eszel még a nap hátralevő részében.

Mondjuk 350 gramm nutella az elég durva, mert 100 grammban van kb. 540 kcal, tehát 350 grammban 1890 kcal, ami jóval több, mint egy átlagos nő egy teljes napi kalóriaszükséglete... és akkor még nem is ettél mást. Bár el se tudom képzelni, hogy lehet megenni annyi nutellát egy reggeli alkalmával.

Röviden: akkor fog meglátszani, ha rendszeresen túlléped a napi kalóriaszükségletedet.

2017. máj. 7. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Idovel rajtam is meglatszott pedig nem voltam hizekony,de tul sokat nasiztam es foleg este.Szerintem rajtad is latszodni fog csak ido kerdese.
2017. máj. 7. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg fog látszani. Nekem is van olyan barátnőm, aki vékony, de állandóan csokit eszik. Az alakjával semmi gond, na de a fogai katasztrofálisak. mellesleg maga is tudja, hogy veszélyes életet él, mert a családja tele van cukorbetegekkel, szóval öregkorára neki is kijut majd valószínűleg ezzel az életmóddal.
2017. máj. 7. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A fogaidon biztosan.
2017. máj. 7. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez elsősorban a kalóriaegyenlegeden múlik. A párom évek óta rengeteg fehér rizses s egyéb édességet eszik, a táplálkozása fele az, s vagy hízik, vagy súlyt tart, vagy fogy, ez merőben azon múlik, mennyit eszik s mennyit mozog.

Inkább az egészséged miatt aggódnék, ha túlzásba viszed az édességet, de a pár süti nem sok, a sok nutella pedig nem mindennapos, sok ember él így (igaz, az emberek zömének nem ártana egy jobb életmód).

Az egészséghez persze az inaktív életmód sem passzol.

2017. máj. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!