Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le irom az étkezésemet . és...

Le irom az étkezésemet . és az lesz a kérdésem hogy ezzel amit le irok menyi idő alatt tudok fogyni és kb mennyit?!

Figyelt kérdés

HÉTFŐ:

Reggeli:én nem szoktam általában reggelizni

Ebéd:Hús salátával,vagy spenót tójásal

Vacsora:Ha nem vagyok éhes akkor semmit, ha igen általába vagy joghúrtot vagy egy alma

És most nem irom tovább mert mindennap ilyeneket eszem de van egy kivétel a vasárnap mikor eszek böven mindenbol (rántott hús krumpli káposzta stb) meg egy sütit de azt csak is vagy szombaton vagy vasárnap....ugyhogy szerintetek lehet vele fogyni????.

2017. máj. 3. 11:51
 1/10 anonim válasza:
100%

Talán ennél roszabb csak az lenne, ha semmitse ennél. Az anyagcseréd annyira le lehet lassulva .. A reggeli az egyik legfontosabb étkezés, ha azt már kihagyod ..

Ha fogyni akarsz, fel kell gyorsítani az anyagcseréd, amihez napi 5-6 étkezés és sok folyadék kell.

Egy egyénre szabott étrend + mozgás = fogyás.

Keress fel egy szakembert !

2017. máj. 3. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
31%

Teljesen jó a napi egy étkezés, ha neked az felel meg (ez nőknél extrém ritka, a legtöbbeknek egészségtelen, persze a férfiaknál sem gyakori), de akkor sokat kell enned egyszerre.

S gondolj bele. A fogyáshoz kalóriadeficit kell. Semmit nem írtál, amiből ki lehetne találni, hogy mennyit eszel és mennyire van szükséged. Spenót tojással: ez lehet 100 kcal vagy 2000 kcal is, mennyiség kérdése, nyilván.

A hús+saláta mint egyetlen étkezés pedig problémás, brutálisan zsíros hús kell ahhoz, hogy ne legyen koplalás vagy egészségtelenül sok fehérje.

2017. máj. 3. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogyni éppenséggel lehet a testtömegből, de az egyaránt zsírból és izomból megy, tök egészségtelenül, és már most a nyakamat merném rá tenni, hogy hosszú távon visszaszedsz akár többet is, mint leadtál. Ez így tök nem jó, első profin írja, 5-6 kicsi étkezés, kevés energiával, de NEM nullával.
2017. máj. 3. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez éhezés. Egészségtelen. És még csúnya is leszel. Ráadásul egyenes út a jojó felé.
2017. máj. 3. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem mindenkinek válik be az 5-6 kis étkezés, én pl 3x szoktam enni, 12,16,20 óra körül, nekem így vált be, ha 6x kéne ennem maroknyi kajákat, biztos meghalnék.
2017. máj. 3. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyen három, de a napi egy darab, rosszul összerakott étkezés mindenképpen fos. Egy étrend alapja a minőségi összetevők/alapanyagok mellett a rendszer. Ez az "ahogy alakul" meg "ha éhes vagyok" hozzáállás a kamaszlányok sajátja, akik pár nap éhezés után irtózatosan bezabálnak, és jönnek kérdezni, hogy lehetne jóvá tenni a dolgot.
2017. máj. 3. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Én kvázi csak napi egy étkezéssel tudok fogyni és normálisan is max. kétszer eszem, egymáshoz igen közel. Sokan sok éven át így esznek, akár simán tömegelnek is vele, hiszen arra is alkalmas, ha az ember tud enni. Az anyagcserelassuláshoz és az izomból fogyáshoz rossz étkezés, koplalás kell, napi egy megfelelő étkezésnél nem történik meg. Már sokat kutattak e téren s azt találták, hogy a napi összbevitel számít, nem az elosztás.

Még szerencse, mert van, aki kegyetlenül éhezik, ha nem eszik meg egyszerre 1200 kcalt, pedig a napi kalóriaigénye 2000 kcal ha megvan s hájas...

2017. máj. 3. 12:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az anorexiától lehet fogyni - egészen a halálig. Ostoba liba!
2017. máj. 3. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Süt rólad a butaság, maradj meg ennél a menünél, nem lesz kár érted.
2017. máj. 3. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom te milyen kutatásokat olvastál 7-es de nagyon félre vagy informálva.

Az összbevitel és az eloszlás egyaránt fontos.

Ha egyszerre viszed be azt a sok kaját sokkal durvábban leterheled a szervezeted és abnormálisan nagy inzulin választ vált ki ami egyenes út a cukorbetegséghez és társaihoz.

2017. máj. 4. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!