Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék segíteni a...

Hogyan tudnék segíteni a páromnak a fogyásban?

Figyelt kérdés
Páromnak kb. 10 kilót kéne leadnia. Ha felhozom a témát, h sportolni kéne, meg diétázni, rögtön rossz kedve lesz és el van szúrva az esténk. Van vmi módszer, amivel rávehetném a fogyókúrára? Vagy hogy lehet kevés macerával leadni azt a 10 kilót? 28-as a BMI-je amúgy:-(
2008. okt. 14. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Akár fiú, akár lány, a hiúságára kéne játszani!

Férfiak főleg szívesen járnak pl. konditerembe, különösen ha már látják a pozitív eredményt. Együtt is szervezhettek mozgásra épülő programokat, eljárhattok pl. lovagolni, az nagyon jó sport!

A diétázás nehezebb tud lenni, ugye senki se vonja meg szívesen magától az ételt, főleg, ha dolgozik, tanul, stb. A mennyiség csökkentése helyett inkább próbáljatok egészséges, kevésbé hízlaló ételeket enni. Pl. nem kövér, hanem sovány húst, szalonna helyett felvágottat, light terméketet a megszokott helyett, van "fogyi" kenyér is csökkentett szénhidrát-tartalommal, fehér pékáru helyett barna, ne sört igyon, hanem kevés száraz fehérbort, stb.

2008. okt. 14. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az étrend összeállításában dietetikus is segíthet.

Arra kell még vigyázni, ne az legyen, hogy egész nap alig eszik, este meg bevacsorázik, mert attól nagyon csúnyán lehet hízni.

2008. okt. 14. 16:23
 3/8 anonim válasza:
75%
rejtsd el a csokoládé utánpótlást valami jó eldugott helyre ;)
2008. okt. 14. 21:10
 4/8 anonim válasza:
70%
Én 16 kilót adtam le 3 hónap alatt. Közrejátszott igaz, egy kis idegeskedés is, de visszamentem edzeni (heti 1 alkalom), változtattam az étrendemen, ami azt jelenti hogy húst hússal, meg salátát, gyümölcsöt eszek. Szénhidrát megy a kukába, tehát se kenyér, se rizs,tészta,krumpli, csoki is nulla. Ezenkívül alkohol :) De azt csak módjával:D
2008. okt. 15. 05:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem néha kevés, jó minőségű étcsokit fogyaszthat, nézzétek meg, annak nem sok a szénhidrát tartalma. Vigyázni kell, hogy ne fosszuk meg mindentől a fogyókúrázót, mert akkor azt mondja, hogy "na nekem ebből elegem van" és hagyni fogja az egészet.

Ajánlok egy jó oldalt, itt segítséget is kérhetsz a dietetikustól, ha a leírt cikkekben nem találod a választ: [link]

2008. okt. 15. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes a 2-vel ezelőtti válaszadó diétája, eleinte nem túl kellemes, főleg, ha az illető nem egy "húsos", de ettől tényleg lehet fogyni.
2008. okt. 15. 12:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. okt. 15. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Menjetek sokat sétálni, minél gyakrabban. Mozgás nélkül nem lehet, de a mozgás lehet kellemes is. A Norbi-tornában nem hiszek, azt nem bírja mindenki tartósan, de egy séta a párunkkal az egyik legkellemesebb mozgás.
2008. okt. 15. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!