Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy dietazzon igy valaki?

Hogy dietazzon igy valaki?

Figyelt kérdés

Majdnem 15kg ot hiztam, azert, mert gond van a hormonjaimmal. Most kaptam is gyogyszert,hogy konnyebben tudjak fogyni, de mellette probalok kocsit figyelni. Utalom azt, amikor mondjuk az itthoniak valami szalonnas akarmit esznek, es hiaba megmondom, hogy nem kell, gunyolodva jonnek,hogy miert fogyokurazol. Ha nem veszek edesseget, amikor bevasarolunk meg kolat,hanem helyette gyumolcsot es gyumolcslevet veszek, akkor is jonnek, hogy jaj foggokuras etelt vettel. Miert kell ennyit temazni ezen, es miert kell azzal foglalkozni, hogy ki mit eszik.

A legrosszabb az, amikor jonnek, hogy jaj duci vagy, dagat vagy. Nem segitenenek, hogy leadjak par kilot, hanem gunyolodnak, csufsagolnak. Ezett azon a szinten vagyok mar, hogy nem szeretem a csaladom tarsasagat. Ha salatat csinalok akkor is azzal jonnek,hogy fogyokurazol.

Miert nem ehetek normalis eteleket ugy,hogy ne keltsenek bennem buntudatot?

23l, 167cm, 76 kg.

2017. ápr. 29. 14:41
 1/7 anonim válasza:

ha gúnyolódnak, vagy mondd el nekik hogy ez neked fontos és nem hátráltatni kéne benne, hanem támogatni. én azt szoktam mondani, hogy ezt kívántam, vagy pl a múltkori saláta olyan jól esett, vagy éppen ha valami egészségtelenről van szó hogy rosszul vagyok tőle/zsíros lesz a bőröm/ pattanásos lesz tőle vagy nem kívánom, nem esik olyan jól.. ebbe még bele sem lehet kötni szerintem.

ha a mozgásra szólogatnak be arra is vannak ilyen "kifogások" hogy jobban érzem magam tőle, kikapcsol stb :)

2017. ápr. 29. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Állj ki magadért! Mondd el ezt nekik is, amit itt leírtál. Jogod van hozzá, hogy azt egyél, amit akarsz, akkor amikor akarod. Ez a te életed, ne egy másik ember mondja meg, hogy miként éld. Én biztos nem hagynám, hogy rám szálljanak, te se tedd.
2017. ápr. 29. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok az ő modellalkatukra ha bajuk van egy salátával.

Kérdező, velem is ez van de ha látják, hogy leszarod amit mondanak akkor gondolom egy idő után abbahagyják

2017. ápr. 29. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Képzeld magad a helyükbe.

Hirtelen lesz ott valaki a környezetükben,aki túllépett önmagán,sikerült neki valami szemben velük.Máshogy étkezik,lefogyott,kiszálkásodott,különb lett mint ők...

Ez b@romira frusztráló és meg kell akadályozni!!!

Csináld ezerrel és élvezd a szánalmas próbálkozásaikat arra,hogy vissza akarnak rántani a saját silány szintjükre!:)

2017. ápr. 29. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Mondd nekik, hogy nincs fogyókúrás étel, csak egészséges és egészségtelen. És bizonyítsd be nekik, azáltal, hogy lefogysz és egészségesebb leszel. Majd amikor ez megtörténik, remélhetőleg az ő véleményük is megváltozik.

Egyébként attól, hogy nem egyezik a véleményetek, még meghallgathatod őket. Én rájöttem, hogy anyámnak és nagymamámnak sok dologban igaza volt a táplálkozással kapcsolatban (bár nem mindenben). Akkor nem hittem nekik, sajnos, és sokat vitatkoztam anyámmal. De mindig tanul az ember, néha a maga kárán.

2017. ápr. 30. 05:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Erősítsd meg az önbizalmad, és keményen oszd ki, amelyik gonoszkodik. Ennél kevés bunkóbb mentalitás tud lenni, mint amit a kedves rokonaid/barátaik képviselnek feléd.

Az okot már leírták előttem, a mikéntjére próbálok kis segítséget nyújtani.

Tehát értelemszerűen ne értük csináld, hanem magadért.

Bocsánat, hogy most én is azzal foglalkozok, amit megeszel, de a gyümölcslé nem a legjobb étel erre. Amit a boltban kapsz, biztosan nem.

2017. ápr. 30. 19:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Elottem facsarták ki, szóval nem hinném,hogy egészségtelen lenne
2017. ápr. 30. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!