Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem ma? 15F

Sokat ettem ma? 15F

Figyelt kérdés
4 kifli,1 banán,és két kisebb rántott csirke mell szeletet, és vagy 2 liter vizet ez sok volt ha le akarok fogyni?

2017. ápr. 25. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy, és hány cm magas? Ha 110cm és 40kg akkor bizony súlytartásjoz elég de fogyni nem fogsz
2017. ápr. 25. 21:56
 2/7 A kérdező kommentje:
180cm magas és 85kg kb.
2017. ápr. 25. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

"Sokat ettem ma?"

Komolyan, ettől mélyebbre már nem tud süllyedni a világ, mikor egy tipikusan hisztis p..csás kérdést egy kisfiú is feltesz.

A magasságodhoz jó a súlyod.

Nem ezzel kéne foglalkoznod 15 éves létedre, főleg úgy, hogy KOPLALSZ!!!

2017. ápr. 25. 22:41
 4/7 A kérdező kommentje:
szerintem meg dagadt fejem van meg van háj rajtam
2017. ápr. 25. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:

akkor csinálj, amit akarsz

szerintem meg szimplán csak h..lye vagy, ennyi.

2017. ápr. 25. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Nem, sőt, keveset is. Ráadásul nem túl jó az a négy kifli, semmi értelmes tápanyag nincs benne. Rostot egyáltalán nem ettél, csoda, ha képes leszel holnap reggel kipréselni magadból egy betonkemény kakigöröngyöt.

Szóval a négy kifliből legalább hármat helyettesíts bőséges párolt/főtt/grill zöldségekkel. A rántott húst natúr szelettel. A banán felőlem beleférhet, de ha túrót/cottage cheeset ennél helyette, az fogyás szempontjából jobb volna.

Nyugodtan ehetnél többet, jóllakhatnál napi 4-5 alkalommal, ha nem ilyen hulladékokat zabálnál. A rántott hús kb. a legrosszabb opció a húsételekből.

2017. ápr. 26. 00:09
 7/7 A kérdező kommentje:
értem köszi a vválaszt! :)
2017. ápr. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!