Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is mindig megeheztek a...

Ti is mindig megeheztek a sult csirkemelltol?

Figyelt kérdés
Amikor vacsira csirkemellet eszek egy tal zoldseggel mindig megehezek utana 20perc mulva:/ de ilyenkor mar csak egy almat szoktam enni.Ti is megeheztek?
2017. ápr. 25. 20:55
 1/4 anonim válasza:
én általában jól lakok tőle
2017. ápr. 25. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem eszem csirkét, de amúgy merőben mennyiség kérdése, plusz az is számít, hogy mit s mennyit ettem az utóbbi 1-2 napban... A fehérje alapvetően jól laktat, de egy pici csirke némi zöldséggel az nagyon kevés kalória s nem mindenkinek elég egyszerre.
2017. ápr. 25. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, nagyon eltelít. Nem lehet, hogy te inkább a sok zöldség miatt éhez meg hamar? Annak nagy a térfogata, ami miatt elveszi az éhséget, viszont alacsony a kalóriatartalma, ezért hamar visszatér az éhség.
2017. ápr. 26. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha sülve eszem, vagy pörköltként, akkor eltelít, de a párolt, meg egyéb csirkehús semmit nem ér...
2017. ápr. 27. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!