Szerintetek (genetikailag) hizasra hajlamos vagyok? Ezt honnan lehet tudni?
Mindig szoktam enni rendesen.
-Reggelire peksutemenyeket pl.sutit (kekszet),beiglit,turos batyut vagy teljes kiorlesu kenyeret.
Nem szoktam sportolni. Iskolaban max. tesi orakon (de az igazabol semmi,amit ott csinalunk)
Nem szoktam enni chipset meg ilyeneket en a sutikert meg a csokikert vagyok oda.
Volt olyan hogy 1 nap 1 tabla Milka csokit befaltam. De most mar nem...
Mostanaban max. 4 kockat eszem/nap.
Sutit es csokit minden nap eszem.
-Ebedre rendesen eszem.
-Ebed utan mindig 2-3 gyumolcsot eszem (persze ha kicsi gyumolcsrol van szo pl.sargabarck abbol megeszek 6-7 darabot is)
-Es utana egy vagy ketto darab teljes kiorlesu kenyeret eszem 6 orakor vacsorara.
Hajlamos vagyok hizasra? Elobb-utobb meglatszik rajtam a sok csoki es suti?
14L 48kg/155 cm
nem vagy hízasra hajlamos.ennek már latszania kellett volna.
én az vagyok.ha rendesen eszek, regg ebed vacs.normál kajakat, heti 5-6 kg fel jön.
igy nekem neznem kell folyamatosan h mit eszek :(
Nincs olyan, hogy valaki örökli a hízásra való hajlamot, maximum rossz táplálkozási szokásokat lehet örölni.
Viszont amit te művelsz magaddal, az katasztrófa. Lehet, hogy még nem vagy elhízott, de ami késik, nem múlik. + Ennyi cukorral belépőd van a cukorbetegek közé, és akkor viszont örökre búcsút mondhatsz az édességnek.
A szüleid ezt nem látják? Vagy ennyire nem érdekli őket? Ezt sose értettem.
Elég sok vacakot eszel. Ezzel azért vigyázz, mert most kamasz vagy, és a szervezeted ledolgozza, de ha a kamaszkornak vége és a szervezeted leáll a fejlődéssel, növekedéssel, hirtelen nem tud majd a többletkalóriával mit csinálni és hirtelen meghízol. Ráadásul minél idősebb vagy, annál nehezebben mozdulnak a plusz kilók.
Még most szoktasd hozzá magad egy egészségesebb étrendhez, ha jót akarsz magadnak.
Szuleim azt akarjak h hizzak es ezert nem erdekli oket. (Persze en nem akarom h meghizzak,tartani szeretnem a sulyom)
De mar kicsi korom ota,miota eszemet tudom eszem edesseget minden nap. xD
Ennyire sok a vacak kaja amit beviszek minden nap?
(4 kocka csoki vagy hosszba 5 cm beigli?)
De a turos batyu ill. a sajtos pogacsa mehet reggelire,nem? <--Ezek normalis kajak
Nem, nem normálisak :D túrós batyuba kb annyi túró van amennyit beleképzelsz, sajtos pogi pedig finom dolog de ezzel kifújt a pozitív oldala :)
Egyél zabpelyhet helyettük, de még a müzli is jobb ezeknél.
Ha mindenkinek csak ennyi baja lenne, hogy sütike vagy kolbászka....
Add oda a csóriknak, nem lesz gondod az elhízással.
Szóval akkor napi egy péksüti reggelire esetleg vacsorára nem fér bele???
+ napi egy süti?
Most még nem látszódik rajtam,de később megfog? :O :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!