Fogyókúra alatt milyen gyorsétteremben és pontosan mit lehet enni?
Figyelt kérdés
Olyat mondjatok ami szénhidrátszegény, laktató és belefér. :) (nem csaló napon hanem átlag fogyókúrás napokon)
pesti gyorséttermekre vagyok kíváncsi
2017. ápr. 19. 13:47
1/3 anonim válasza:
Talán a Móriczon még megvan a Petra'z,meg a Lurdyban is van valami, de már qrva rég jártam arra.
2/3 anonim válasza:
ásványvíz. Viccen kívül. A gyorséttermek nem a diétás fogásaikról ismertek.
3/3 anonim válasza:
Mekiben, Burgerben salik, de vigyázz az öntetekkel és a krutonokkal és hogy olyat kérj, amiben nincs panírozva a hús!
Kínaiban lehet jó zöldséges husikat kérni vagy csak simán zöldségeket. Török kajáldában szintén vannak jó salik, vagy falafel/csirke gyros tál bulgurral, öntet nélkül. De amúgy szerintem a legtöbb étteremben tudsz kérni legalább egy nagyon basic salátát. Aztán hazaviheted és kicsit felturbózhatod. :)
Remélem, tudtam segíteni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!