Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon gyorsan lekellene...

Nagyon gyorsan lekellene adnom 8-9kg-ot. Tobbi lent?

Figyelt kérdés
Tudom a gyors hozas visszajon de kerleg valaszoljatok hogyan tudnak lefogyni? 15eves lany vagyok es minnel hamarabb leszertnek fogyni, ha kell koplalok is csak azt hogyan csinaljam akkor tenyleg egy nap semmit sem kell ennem csak vizet igyak vagy mit csinaljak segitsetek legyszi hogyan fogyjak le? Mennyi ido alatt lehet leadni min8-kg-ot?
2017. ápr. 18. 23:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagd le te
2017. ápr. 18. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd ide!
2017. ápr. 18. 23:24
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Hát én nem rég fogytam le 6 kg

Igazábol nem is edzettem meg semmi csak minden alkalommal amilor ettem a felét ettem meg mint amennyit máskor.

Este ugyanigy bármit.

Nekem ez segitett persze a nassolás is elmaradt.

15l

2017. ápr. 18. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért kell rövid idő alatt lefogynod ennyit? Kislány, nem egyik pillanatról a másikra híztál, ezt te is tudod.

Tényleg azt hiszed, hogy bármi buli, rendezvény megér annyit, hogy tönkre tedd magad? Persze, most tuti azt fogod írni, hogy igen, megéri.

Azonban nem számolsz az egészségügyi következményekkel, pl. vitaminhiány, csomóban hullani fog a hajad, menstruáció kimaradás..stb.

Ja, és még nem beszéltem, hogy a bőröd se fog tudni regenerálódni, úgyhogy lógni fog rajtad a bőr. Erről csak ennyit. Mivel nem egy-két kilóról van itt szó, hanem majdnem 10-ről, ami jelentős.

Szóval kislány, esélytelen, ha nem rendesen csinálod.

Heti 1 kg-t tudsz leadni egészséges keretek között. Szóval babám, 8-9 hét. Ja, és nem az utolsó másodpercben kéne észbe kapni, hanem előtte. Gondolom tudtad nagyon jó, hogy milyen esemény lesz, tehát időben kéne észbekapni.

Ez van, remélem tanultál belőle.

(Ha anorexiás és bulémiás akarsz lenni, akkor akár hánytathatod is magad, ha van hozzá gusztusod, de figyelmeztetlek, te fogsz pórul járni. A szüleid pedig irtó "büszkék" lesznek agyatlan kislányukra.)

2017. ápr. 19. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom a koplalást. Izomból fogsz elsőként fogyni, nem zsírból. Mellette a szervezeted mindent elkezd raktározni, eszel egy kis valamit, és egyből megy a hasadra.

Mozogj. Egyél rendszeresen, kis adagokat, egészséges, tápláló ételeket.

2017. ápr. 21. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!