A kétszersült az a pirítós? Vagy a kettő teljesen más?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 19:24
1/5 anonim válasza:
A pirítósnak a külseje meg van pirítva a belseje puha.A kétszersült egész vastagságában egyformán keményre van sütve.
2/5 anonim válasza:
A pirítós az,amikor a síma kenyeret zsírban,de lkegtöbbször szárazon mindkét oldalán pirosra sütik.
A kétszersült pedig az,amikor az egészben megsütött tésztát ( más,mint a kenyér tészta),felszeletelik, és mégegyszer megsütik a sütőben vagy a kemencében.
A pirítós általában ropogósabb,keményebb,mint a kétszersültek.
3/5 A kérdező kommentje:
és fogyókúránál melyik a jobb?
2010. máj. 13. 20:31
5/5 anonim válasza:
miért nem? enyémbe is az van írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!