Mit tehetnék stagnálás ellen?
1 hónapja egy grammot sem mozdul semerre a súlyom..mintha elromlott volna a mérleg.
Amit tudni érdemes rólam.
168 cm-66,6 kg.
1500-1600 kcal-t próbálom tartani,van,hogy alatta vagyok. 150 ch-130 fehérje és 40 zsír a makróim eloszlása.
Heti 3 edzés minden esetben meg van, néha 4-5 is.
Saját testsúlyos,HIIT illetve súlyzós edzéseket keverem.
November óta fogytam 10 kg-ot...március közepétől azonban megállt, de 60 kg-ra szeretnék lemenni nyárig....hát ha így haladok nem lesz meg pedig eddig tökéletesen működött minden.
Sok mindent mondanak,mit érdemes csinálni...ch ingadoztatás,kevesebb kcal (ezt annyira én nem díjazom), makró arányok változtatása,kajában visszavenni egy kicsit (úgy értem nem kcal csökkentés hanem mondjuk egy ideig csak a jól bevált csirke/hal saláta,rizs kombó stb), még több edzés és sorolhatnám.
Szóval aki ért hozzá,van bármilyen hasonló tapasztalata kérem írjon mert egy kicsit már kezd idegesíteni a dolog...
26/N
Igen igen tudom :) A tükörben és a ruháimon érzek azért változást, centiben is ment le 2 a derekamról de marhára idegesítő,hogy a mérleg nem mozdul és ezáltal,hogy nem mozdul még többet is mérem magam mint kellene.
De ma berágtam és rendeltem egy ch csökkentett light mozzarellás pizzát aminek bevágtam a felét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!