Tényleg nagyon kövér vagyok? Mi a véleményetek? 165 cm
vagyok és 69 kg.
Figyelt kérdés
Mindig is vaskos voltam.18 évesen 59-62 kg voltam. Most 22 vagyok, és mindenki azzal piszkál, hogy fogyni kéne meg ilyesmi. Nagyon idegesít, hogy nincs jobb dolguk, csak hogy piszkáljanak, ezzel lehet megbántani a legjobban. Nehezen tudom igy elfogadni magam, az tény, mert nincs is külső képem magamról, mióta híztam.30-31es farmerokat hordok. Még így sem vagyok kövér szerintem. Ja, a kérdés: szerintetek ez normális, hogy ennyit híztam, vagy a 4 év alatt sok a 7 kg és már elhízásnak mondható? Ha megmondjátok hova rakhatok fel képet, akkor szivesen felraknám, hogy lássátok is, miről beszélek. Előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem tetszik az alakod, szerintem nagyon szépek a vonalaid.
Viszont ahogy már fentebb is irták, egy kis sport még senkinek nem ártott meg.. Az egészséges belső (amihez hozzátartozik a sport) is legalább annyira fontos, mint a külső.
2010. máj. 12. 23:57
12/20 anonim válasza:
nem vagy elhízva, tök jó alakod van
2010. máj. 13. 00:35
13/20 anonim válasza:
szerintem nagyon jol nezel ki, es ezt heteroszexualis nokent mondom neked
2010. máj. 13. 02:45
14/20 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér egyáltalán!Én 165cm vagyok és 67 kg és elmondom neked ezerszer kövérebb vagyok látszólag mint Te!Van hasam(2szer szültem),a combom jóval vastagabb mint a tied!!!!Szóval szerintem jól nézel ki!
Szintén heterosexuális nö!:)
2010. máj. 13. 06:47
15/20 anonim válasza:
Hűűűűűha. Erre azt kell mondjam, hogy baromi jó alakod van! Pedig szégyen, nem szégyen, eddig azokat a nőket tartottam (szintén női szemmel) szépnek, akik 50-53 kilósak voltak. De ezek szerint azért, mert rossz ellenpéldákat kerestem...hát...ezek szerint van jó is. Én a helyedben nem fogynék. Szeretném magam olyan eredetinek, amilyen vagyok. :):):) És örülnék, hogy engem ilyen különleges alakkal áldott meg a jóisten. A legjobb szó szerintem a szexis rá. :D Válogass megfelelő ruhákat éséésés...le vagyok nyűgözve. :)
2010. máj. 13. 06:53
16/20 anonim válasza:
Kép alapján kizárt hogy 165 centi vagy és 69 kiló
2010. máj. 13. 07:22
17/20 anonim válasza:
Nehezen hiszem el, hogy te ezen a képen 69 kg vagy, én nézek ki így 165 cm-el és 60 kg-mal, és 29-es farmert hordok.
2010. máj. 13. 08:35
18/20 anonim válasza:
Azt hiszem a kérdező csak "bókokat" akart begyűjteni ;)
2010. máj. 13. 08:37
19/20 anonim válasza:
22:23-as vagyok. Csinos vagy nagyon. Biztos, hogy 69 kg vagy? Csodálkoznék.
2010. máj. 13. 09:35
20/20 A kérdező kommentje:
Tényleg 69 kg vagyok, csak nehéz a csontom, ezt apukámtól örököltem. Tesóm is mondta, hogy nem nézek ki 69nek. Szóval a közvetlen környezetem bíztat, csak a többiek fikáznak.
Amugy elkezdtem futni járni kb. 3 héttel ezelőtt. 10 napig minden este mente, hát nem kellett volna, mert ugy bedagadt mindkét bokám, hogy dolgozni is alig tudtam. (álló munkám van).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!