Miert ilyen csunya az alkom?
Menj el szemészetre!
A combod vékony, gebe; a derekad pedig normális, azt hittem, legalább homokóra alkatod van, azért látod túl keskenynek, de ez valójában elég távol van tőle.
Két lehetőség van:
1. Fogalmad sincs, milyenek a normál testarányok, hogyan is kellene kinéznie egy lánynak, nőnek.
2. Kevered a derék és a comb szavak, mert a kép alapján a derekad a vastag, a combjaid pedig a vékonyak.
Ha jól értem, legalábbis én így látom az a problémád, hogy felül vékony vagy és alul pedig vastagabb. Ez testalkat kérdése, körtének mondanám az alakod. Túlságosan ezen sajnos nem tudsz változtatni. Nincs se helyi fogyás és hízás sem. Max mozgással tudsz alakítgatni magadon.
Egyébként abból kiindulva, hogy én fiúként a vékonyabban preferálom, akkor pont, hogy a derekadnak nem kéne vastagabb lennie (+ még szerintem egybe alak is lenne) Tehát pont ellenkezőleg, mint ahogy te gondolod.
Egyébként pedig nem csúnya az alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!