Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra, de hogy?

Fogyókúra, de hogy?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok 165 cm és 65-70 kg. A hasamon és a combom látszik nagyon. 58 kgra szeretnék fogyni. Soha nem csináltam még, nem tudom hogy kell. Elkezdtem futni kb 10-15 percet kezdésnek. Ilyenkor mit lehet enni stb??
2017. ápr. 4. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondanám, h számolj kalóriát... De igazság szerint aki elfoglalt annak annyi ideje nincs méregetni, max kb rámondja, h az annyi.

Én reggelire zabkását, vagy 2 tojást eszek különböző elkészítésekkel (főzve, sütve...)

Esetleg tízóraira 1 alma

Délben valami csibe vagy hal zöldséggel vagy kis basmati rizzsel (ez nagyon gyorsan puhul és finom is, persze ezt a rizst sem nagy adagban mérd)

Délután fehér joghurt esetleg

Vacsorára tényleg valami könnyű: Túra, cottage... :) Nekem ez bevált! :)

2017. ápr. 4. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jo, hogy sportolsz, csak igy tovabb! A lenyeg, hogy igyal sok vizet, es amikor megehezel, egyel teljes erteku gabonafeleket, gyumölcsöt es zöldseget. Menni fog, hajra!
2017. ápr. 4. 22:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Most a héten nem bírtam futni egyáltalán, mert nagyon fájnak a térdeim futás közben. Mikor gyorsabban sétálok már akkor is érzem. Mi más van még a futáson kívül amit tudnék csinálni? Bicikli nem jó, mert vidéki vagyok és nem akarom felvinni a hétköznapokra Pestre. :/
2017. ápr. 7. 21:13
 4/6 anonim válasza:
Úszni. Futáshoz térdvédő és előtte alapos bemelegítés. gyors tempójú, szinte már kapkodva a levegőt, közel már-már futásnak mondható gyaloglás. Ezek még jó mozgásformák, ha rossz a térded. Mindegyik előtt melegíts be alaposan és Futáshoz tényleg vegyél fel térdvédőt, mert sokkal kevésbé, vagy egyáltalán nem fog fájni tőle a térded. Illetve az EP flektor gél nekem szokott segíteni, vagy esetleg valami porcerősítőt szedhetnél. Nekem is borzasztó állapotban van a térdem, szóval ezek jól jönnek.
2017. ápr. 9. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta, kalóriát kéne számolnod. Máshogy sajnos nem lehet főleg így hogy nem nagyon tudsz sportolni
2017. ápr. 10. 19:45
 6/6 A kérdező kommentje:
És ez a kalória számolgatás hogy működik?? Soha nem csináltam még.
2017. ápr. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!