Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni?

Hogy tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
13/L vagyok. 168 cm és 57 kg. A combomon, a vádlimon, a hasamon és a karjaimon is van felesleg és nem tudom hogy álljak neki. Reggelire állt. virslit, rántottát vagy ilyesmit eszek igazából amit elémraknak otthon, tízórait nem eszek, ebédre ami a menzán van, vacsorára pedig sonkás vajas puffasztott rizset ennék. Kenyeret egyáltalán nem eszünk. Eddig nagyon sok csokit ettem, de már egy hete nem eszem ilyesmiket. Napi 1 órát biciklizek most, hogy itt a jó idő és majd júniusban elkezdek reggelente futni. Szerintetek így le lehet fogyni?
2017. ápr. 1. 11:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Kezdetnek nem rossz. Azért súlyzós edzést is végezhetnél, méz akkor izmos is lesz, ami tónusosabb alakot ad.

Esetleg nézd meg mennyi a kalóriaszükségleted és egy kicsivel csökkentsd, hogy biztos legyen a fogyás.

2017. ápr. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!