Mit ajánlotok, hogy tudnék lefogyni 7 kilót?
Az a bajom, hogy nem igen tudok egy nagyon szabályos diétát elkezdeni, mert van, hogy 4-re érek haza, van hogy később... Szóval van amikor későn "ebédelek" a suli miatt. Sportolok heti 2x (kosár) + néha meccs.
Hogyan tudnék fogyni? :)
16/L
Én úgy fogytam le és egybe egészségesebb és energikusabb lettem hogy alacsony zsírtartalmú vegán ételeket eszem csak és nagyon jókat és finomat eszek koplalás nélkül( 45 kg vagyok)Semmilyen tápanyagba nem szenvedek hiányt a cronometer egy csodálatos oldal ahol követni tudsz mindent.
rizs tészta krumpli
rengeteg gyümölcs
főtt zöldségek (még jobb ha nyers)
rengeteg finom ételt ellehet készíteni zsírmentesen vagy alacsony zsírtartalommal
Ez csak a saját tapasztalatom nem muszáj követni.. de én nem számolgatom a kalóriákat és nem kattog a szemem a szénhidrát után :DD mások általában fogyókúra után visszaszedik a kilót amit leadtak mert teljesen természetellenes a magas fehérjetartalmú alacsony szénhidráttartalmú étrend nulla gyümölccsel mert egyesek szerint hizlal mert cukor van benne.
Én volt hogy csak nyers ételeket ettem (zöldséget gyümölcsöt) és simán lement 3000kcal egy nap nem híztam egy dekát se ezzel csak annyit akarok mondani hogy nem igazán számít a kalóriamennyiség inkább a minőség.
Sorry ha szereted a húst és ez kizárt számodra csak gondoltam leírom hogy hátha kiszeretnéd próbálni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!