Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok, hogy tudnék...

Mit ajánlotok, hogy tudnék lefogyni 7 kilót?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy nem igen tudok egy nagyon szabályos diétát elkezdeni, mert van, hogy 4-re érek haza, van hogy később... Szóval van amikor későn "ebédelek" a suli miatt. Sportolok heti 2x (kosár) + néha meccs.

Hogyan tudnék fogyni? :)

16/L

2017. ápr. 1. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy fogytam le és egybe egészségesebb és energikusabb lettem hogy alacsony zsírtartalmú vegán ételeket eszem csak és nagyon jókat és finomat eszek koplalás nélkül( 45 kg vagyok)Semmilyen tápanyagba nem szenvedek hiányt a cronometer egy csodálatos oldal ahol követni tudsz mindent.

rizs tészta krumpli

rengeteg gyümölcs

főtt zöldségek (még jobb ha nyers)

rengeteg finom ételt ellehet készíteni zsírmentesen vagy alacsony zsírtartalommal

Ez csak a saját tapasztalatom nem muszáj követni.. de én nem számolgatom a kalóriákat és nem kattog a szemem a szénhidrát után :DD mások általában fogyókúra után visszaszedik a kilót amit leadtak mert teljesen természetellenes a magas fehérjetartalmú alacsony szénhidráttartalmú étrend nulla gyümölccsel mert egyesek szerint hizlal mert cukor van benne.

Én volt hogy csak nyers ételeket ettem (zöldséget gyümölcsöt) és simán lement 3000kcal egy nap nem híztam egy dekát se ezzel csak annyit akarok mondani hogy nem igazán számít a kalóriamennyiség inkább a minőség.

Sorry ha szereted a húst és ez kizárt számodra csak gondoltam leírom hogy hátha kiszeretnéd próbálni.:)

2017. ápr. 1. 04:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Csökkents a szénhidrát és zsíbevitelen, növeld a fehérjét. A kaloriabazis.hu oldalon tudsz számolni miből mennyit vittél be.
2017. ápr. 1. 05:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és hogy előzőt kiegészítsem nem feltétlenül kell csökkenteni szénhidráton az is jó ha első lépésben alacsony glikémiás indexű szénhidrátokra cseréled azokat, de a mennyiség ugyanaz.
2017. ápr. 1. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!