"Úszógumi"! Hogyan lehet gyorsan leadni?
Figyelt kérdés
Segítsetek!Még nyár előtt lekéne adnom pár kilót,de előszőr is az "úszógumiktól" kellene megszabadulnom!Hogyan tudom leadni?módszereket vagy gyakorlatokat légyszives, megköszönném 18/L2010. máj. 12. 14:13
1/12 anonim válasza:
bringa, futás úszás, és egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás
3/12 anonim válasza:
amiket az első mondott, plusz nem árt, ha végzel hasizomgyakorlatokat is.
4/12 anonim válasza:
Miért hiszi még mindig rengeteg ember, hogy ha hasazik akkor lemegy a hasáról a zsír? Előző... könyörgöm... nézz már utána, hogy a zsírokat milyen úton-módon használja fel a szervezet! Megkímélnéd magadat ezektől a kínos leégésektől, hogy hasazást ajánlasz az "úszógumira"
5/12 anonim válasza:
Mi a baj a hasizomgyakorlattal? Vajon a fitness órák miért ezzel vannak tele? És láttatok már hájat annak a hasán, aki hasizomgyakorlatokat csinál?
6/12 anonim válasza:
Utolsónak: igen, láttam, pont ilyen vagyok xD
Jó, persze nem vagyok kövér, de "úszógumim" nekem is van. Pedig szoktam hasazni.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: az első tökéletesen megfogalmazott mindent :D
7/12 anonim válasza:
Na ezek aztán kielégítő válaszok...
8/12 anonim válasza:
ilyesmi masszírozó gépem van, azzal masszírozom a hasam, derekam, és látszik!!! 1 hét után már érezhető volt, persze tovább kell használni ha 100%-os eredményt szeretnél. Egyébként ha ilyened nincs akkor ajánlom a törzsfordításokat, döntéseket.
9/12 anonim válasza:
pilates
leginkább a hasat formázza+az alakod is tök jó lesz tőle.
10/12 anonim válasza:
12:46 vagyok pont ilyenünk van: [link]
bár nem lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!