Mi a velemenyetek errol az alakrol?
2017. márc. 24. 20:50
11/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a velemenyeteket!! Persze messze meg a cel, a labammal en sem vagyok megelegedve es a popsimmal sem :)
2017. márc. 25. 06:03
12/21 anonim válasza:
A feneked egy picit tényleg laposnak tűnik, de összességében nagyon irigylésre méltó alakod van ☺ esetleg leírhatnád, hogy mit csináltál, diéta edzés stb. ha van egy pár fölös perced
13/21 anonim válasza:
Szép minden, de nincs popsi. 28/F
14/21 anonim válasza:
Nagyon csinos vagy, de engem az a csik kozepen a hasadon aggaszt... az alultaplaltsag jele, attol, hogy mostanaban divat lett. Eszel rendesen?
15/21 anonim válasza:
Sikerült csontsoványra fogyni, melled, feneked nincs, a combjaid között ronda nagy rés...
16/21 anonim válasza:
Férfiként elmondhatom, hogy az a "nagy ronda rés" rendkívül izgató, nekem tetszik például.
17/21 A kérdező kommentje:
Igen eszem rendesen, napi 5szor, magas feherje alacsony szenhidrat. 1400-500 kaloria. Mint irtam, tudom hogy kell meg valtoztatnom, csak kivancsi vagyok, hogy mas mit mond/ mire figyeljek. Mindenki velemenyet elfogadom es ment a zold kez! (Akit lepontoztak nem en voltam)
2017. márc. 25. 15:00
18/21 anonim válasza:
En meg ferfikent mondom hogy a res a labak kozott szerintem teljesen torz alakot eredmenyez.
Mint amikor a gyerekek palcikaembert rajzolnak.
19/21 anonim válasza:
"Sikerült csontsoványra fogyni" :'D no komment...
Nekem tetszik az alakod, szerintem jó alap. Ha neki állsz tömegelni és szedsz fel némi izmot majd újra szálkásítasz, akkor lesz az igazi. Már ha vannak ilyen ambícióid.
20/21 anonim válasza:
Uramisten de szánalmas itt pár ember,csont sovány,torz alak,alultáplált...
Arról,hogy rés van a lába között csak a genetika tehet,nincsenek pálcika lábai és nem is alultáplált.
Szerintem nagyon szép alakod van,gratulálok a fogyáshoz! :)
Popsi valóban nincs de az pont az amin bármennyit lehet javítani.
Lehet tudni mennyi ment le?
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!