Mi a véleményetek erről az alakról? Képpel!
2013. aug. 29. 21:42
3/18 anonim válasza:
Szerintem ez már lassan visszataszítóan sovány..:D Bocsi, nekem nagyon nem jön be. FOGYNI SEHONNAN!
4/18 anonim válasza:
Ő inkább sovány szerintem, fogynia biztos nem kéne.
5/18 anonim válasza:
Fogyni nem kell.
Nekem nem tetszik, szerintem nagyon sovány már, ha 5kg + több lenne és mellette sportolna erősebben, izmosabb lenne és szebb látvány. Tényleg ne haragudj, nem bántásként, de nekem erről az 1200kcal alá ne menj soha csajok jönnek le, inkább nem esznek csak soványak legyenek.
6/18 anonim válasza:
ha nem fogysz tovább akkor nálam ez így tökéletes alak:) de már tényleg ne fogyj! így pont jó!!
7/18 anonim válasza:
Női szemmel szerintem is pont jó így.
8/18 anonim válasza:
Nem nőies. Sovány is, és az arányai is sz*rok...
9/18 anonim válasza:
Kérdező!
Szerinted HONNAN kellene fogynia??
Kint vannak a bordái, a combjai között átférne a fejem is, melle már mutatóban sincs...
Nem túl szép.
10/18 anonim válasza:
nincs rendben mert hebe. semmi nőies nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!