Mi a véleményetek erről az alakról? Képpel!
A lába elég izmos,de sovány az egész nő. Az arányai nem a legjobbak,szerintem felsőteste nagyon hosszú az alsóhoz képest,de lehet,hogy csak én gondolom így.
Én kicsit már soknak találom,kicsit visszataszít ez a kép.
19/l
Lehet,hogy hülye vagyok,de nekem tetszik!
Szép lábak és csinos has.Tény,hogy a bordái kilátszanak (1-2 kg plusz nem ártana,de nem több)
Az meg,hogy kinek mekkora melle van nem a kövérségtől függ.
Genetikailag én is úgy vagyok felépitva,hogy kicsik a melleim és akkor sem nőttek meg,amiko 15 kg-val több voltam.
Az egyik hozzászóló irta,hogy sportolhatna valamit a csaj. Bocsánat,de csak nekem tűnik úgy,hogy sportos a felépitése? A hasvonala,a lábai...színtiszta izom. (nem az agyonkondizott,súlyemelő fajta,hanem a még nőies)
"hogy kinek mekkora melle van nem a kövérségtől függ"
Nem érted a lényeget.
A kis mellel vagy akár a semmi mellel önmagában semmi gond. Nem csak ettől lehet nőies egy nő.
De ha SE melle, SE feneke, SE formás combja, szép derék-csípő vonala... akkor mégis mi tetsszen rajta?
Ez a lány a képen annyira túlzásba vitte, hogy ihaj...
Ha szeretném, persze szeretném így is, de önmagában ez a test biztos nem indítana be. Ahhoz a megfelelő helyeken "több kellene belőle".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!