Egészséges fogyással elérhetem ezt az alakot, HA IGEN HOGYAN? Koplalás nélkül!
Komolyam nem értem itt néhány ember hol él.
Ez a lány a képen nem betegesen sovány vagy anorexiás.
Egy vékony,magas lány akinek rés van a lábai között (nem azért mert koplal hanem mert ilyen a genetikája).
Nem egy ilyen lány ismerősöm van/volt és marhára nem éheznek még csak oda sem figyelnek a kajára.
De,hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Érhetsz el ilyen vékony alakot (leszámítva a rést a lába között) egészséges étrenddel ugyan úgy mint bárki más.
Mivel nincs rajtad sok felesleg így neked tényleg nem ártana számolgatni.
Először is meg kell határoznod a BMR-ed.
Van az alap BMR ez saccra olyan 1300-1400 kcal körül lehet,erre jön rá a napi mozgás ami akkor is min.200-300 kcal ha egyébként nem sportolsz semmit tehát ez esetben 1600-1700 kcal,ha edzel legalább heti 2-3 alkalommal akkor napi 2000 kcal (erősen ajánlom) lehet kb amit elégetsz.
A lényeg,hogy az alapanyagcseréhez szükséges kcal (1300-1400 kcal) mindenképp legyen megy.
Kedves 15-ös, én kérek elnézést,hogy nem gondolom degeneráltnak a kérdezőt.
Egyértelmű,hogy sem magasabb nem lesz,sem a végtagjai nem fognak megnyúlni.
mit nem ertesz azon hogy ha nem vagy olyan alkat akkor NEM LEHETSZ.
Ahogy egy 2 meteresbol sem lehet 160 centis es forditva.
Mert ilyen vekony csak az lehet* akinek ilyen vekony a csontozata, ilyen az izomzata, az izomtapadasa, izomtomege, zsirraktarai, anyagcsereje.
*termeszetesen egeszseges modon. Anorexias minden hulye lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!