Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni. (Zsírt...

Szeretnék fogyni. (Zsírt égetni) Hogyan? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok köver az alakom jó de... van rajtam zsír. A fenekemen, csípőmön combomon, hasamon. Abból szeretnék leadni hogy nyárra nézzek ki jobban. De nm tudom hogy hogy kezdjek bele. Nem akarok hülyeséget csinalni ezért kérdezek.

13/L

2017. márc. 21. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Fuss! Napi 30perc elég is,attil vesztessz zsirt sot bomba alakod lesz:D
2017. márc. 21. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Változtass az étrendeden! Egyél rostban és vitaminokban gazdag ételeket! (Pl.: A legtöbb gumolcs, zöldség ilyen) valamint a fehér kenyeret cserélte le szénhidrát csökkentettre vagy rozskenyérre!

Emellett, ahogy az előttem lévő is írta, itt a jó idő menj kocogni!

Remélem tudtam valamit segíteni! 😊😉

2017. márc. 21. 21:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

Eleinte lehet csak 15 percet futni aztán növelni? Nekem 30 perc az elejen soknak tűnik.

Lehet egy helyben futni? Van lehetőségem futni mert falun lakok es van egy óriási kertünk de az a baj hogy dombos és így nehéz úgy futni.

Kb hány hét után látom majd az eredményét?

2017. márc. 22. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!