Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom? (kép) A...

Mennyit kéne fogynom? (kép) A barátom szerint le kellene adnom pár kilót.

Figyelt kérdés

[link]

Ki akartam menni nála a teraszra, és azt mondta, fél, hogy leszakad. Először poénra vettem, aztán mondta, nem vicc, és hogy szerinte fogynom kellene, mert "az utóbbi időben elengedtem magam". 55 kiló voltam, mikor összejöttünk, most 62 vagyok (176 centihez). Szerinte nem látom tisztán a testem, se azt, hogy egyre csak hízok... nagyon rosszul érzem magam.

2017. márc. 19. 21:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
63%
lapáááát a pasinak
2017. márc. 19. 22:03
 12/39 anonim ***** válasza:
55%

Egyáltalán nem vagy kövér, de ettől függetlenül, nekem pl nem tetszik az alakod... semmi izomzatod nincs, lapos mindened...

Így ha hízol, az biztosan nem válik előnyödre... mindenesetre ezt a videót ajánlom figyelmedbe:

[link]

2017. márc. 19. 22:03
 13/39 anonim ***** válasza:
59%
Kövér nem vagy. Némi edzés és egy korrekt étrend nem árt persze. Már csak egészségügyi szempontból sem.
2017. márc. 19. 22:08
 14/39 anonim ***** válasza:
65%

A barátodat kéne leadni, de baromi gyorsan. Az lehet a gond, hogy akkora a pofája, hogy amellett már nem fér el ez a pár kiló a teraszon.

176 cm-hez 66 kg az ideális, plusz/mínusz 5 kg.

55 kilósan betegesen sovány voltál.

Hasonlítsátok össze a BMI-teket, nagyobb összeget tennék rá, hogy az övé jóval magasabb lesz, mint a tied.

2017. márc. 19. 22:18
 15/39 anonim ***** válasza:
71%
Unatkozik. Keressen másik csajt. Ennyi. Agyatlan barom a pasid.
2017. márc. 19. 22:52
 16/39 anonim ***** válasza:
9%

Kb 90 kilót kell leadnod, a jó hír, hogy kb 3 perc alatt menni fog

Amúgy nem vagy kövér, de tónustalan vagy és magas a testzsírszázalékod, ideje nekiállni a rendszeres portnak

2017. márc. 19. 23:06
 17/39 anonim ***** válasza:
Fogynod nem kell. Formàsodnod kellene, mert olyan semmilyen vagy. Kis izmot kellene felszedned hogy formàja is legyen a testednek.
2017. márc. 19. 23:17
 18/39 anonim ***** válasza:
67%

Tökre be van esve a hasad,egyik valaszolo irta,h nagy a combod. Ne hallgass ra! Csak pont ugy van csinalva a kep alulrol,h az van kozeppontban ,igy nagyobbnak tunik,de amugy egyaltalan nem az! Semennyit nem kell fogynod,igyis vekony vagy! A pasid meg bunko. Csini vagy,hidd el nekem

21/N

2017. márc. 19. 23:29
 19/39 anonim ***** válasza:
29%

Na ne vicceljél, nem kell fogynod, és elárulom, hogy a barátod szerint sem kéne! Inkább azelőtt lehettél csontváz. Tehát nincs miért rosszul érezned magad!

De megmondom, mitől retteg tudat alatt a barátod: attól, hogy hamarosan úgy fogsz te is kinézni, mint 3-ból 2 nő Magyarországon. Ahol ugye a leányzónak 5 kiló feleslege van, ott az anyukának már 50, a nagymama meg már 150 kilót nyom. Hát nem azért mondom, csak tessék végignézni az utcán... A "kedves" barátod meg már most mélységesen retteg ettől a jövőképtől. Azt ugyanis (még) nem gondolhatja komolyan, hogy jelenleg felesleg lenne rajtad. De nem is akarja megvárni, hogy tényleg legyen. 3-ból 2 feleségnél tényleg az a jövőkép, hogy 100 kilósan jár az esztékába, hogy beállítsák a vérnyomását...

2017. márc. 19. 23:47
 20/39 anonim ***** válasza:
58%
Magamat ismerve, simán rád mennék ezzel a testalkatoddal. Még hízhatnál is néhány kilót. Elég tahó barátod van amúgy...
2017. márc. 19. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!