Ez nagyon meg fog látszani rajtam?
Figyelt kérdés
Éhező életmódból lábalok ki éppen (800-950 cal). Fokozatosan növelem a kalóriákat már 1000-1050 körül járok viszont ma elszaladt velem a ló és nagyon nagyon sok kalóriát vittem be szerintem (ki se merem számolni) és főleg zsírt és szénhidrátot. Megjegyezném, hogy ez most fordul elő először. Nagyon meg fog rajtam látszani vagy ez az egy nap nem vészes?2017. márc. 18. 19:17
1/2 anonim válasza:
Ha el tud így szaladni veled a ló, z azt jelenti, hogy nem jó a diétád, nagyon korlátozod magad. A kalórianövelés mellett figyelj oda, hogy a számodra kívánatos ételeket is engedd vissza az étrendedbe lehetőleg minél előbb.
2/2 anonim válasza:
Az a baj, ha kiéhezteted a szervezeted átáll raktározó üzemmódba és simán lehet, hogy hízni fogsz még ha normálisan is étkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!