Babát várok de nem látszik rajtam, előfordulhat hogy nem is fog látszani?
Figyelt kérdés
Vékony testalkatú vagyok, 2 hónapos terhes vagyok.2016. okt. 15. 16:52
1/6 anonim válasza:
8 hét az még semmi. Komolyan gondoltad, hogy vékony vagy és kihordod lapos hassal? :D
2/6 anonim válasza:
Ha vékony vagy, csak annál inkább látszani fog. Egyébként 2 hónaposan gyakorlatilag senkinél nem látszik, 3-4 hónap körül kezd el először látszódni, hogy terhes vagy.
3/6 anonim válasza:
Már miért ne látszódna, ez komoly?
Most alig pár grammos az a baba, még el sem kezdett igazán fejlődni. Minek kéne most még látszódnia?
4/6 anonim válasza:
Igen, előfordulhat. Úgyhogy majd számold a napokat, heteket, nehogy lemaradj a szülésről.
5/6 anonim válasza:
Az, hogy mikor és mennyire látszik, több dologtól függ, de leginkább attól, hogy milyen magas vagy, milyen erős a hasizmod, és hányadi gyerek.
Félidő táján már rajtad is lehet látni, aztán elkezd olyan ütemben nőni, hogy csak kapkodod a fejed. Lesz időd "kiélvezni", hogy akkor vagy, mint egy tankhajó, és nem tudsz cipőt kötni meg felvenni a földről valamit. :)
6/6 anonim válasza:
3 hónapos terhesség már majd kezd látszódni. Onnantól robbanásszerűen megnő a has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!