Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az iskolában leadsz valamennyi...

Az iskolában leadsz valamennyi kalóriát?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy ugye odamész,fel a lépcsőre-le a lépcsőről, ide mész-oda mész,odafigyelsz,csinálod a feladatot,gondolkodsz,tanulsz.

Ezekkel mind-mind kalóriát adsz le?

2017. márc. 18. 13:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Gondolkodással kalóriát égetni? Hmm. Klassz.
2017. márc. 18. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Az a hihetetlen, hogy a puszta létezés,hogy a test működjön is energiát (aminek mértékegysége kcal) igényel. Ezt szokták az anorexiás hp-k figyelmen kívül hagyni.
2017. márc. 18. 13:43
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Igazából a világon egyetlen olyan hely van, ahol nem adsz le kalóriát, és ez az iskola.

Minden iskola köré kalóriakerítést építenek, ezen belül képtelenség kalóriát elégetni. (Nem írom le részletesen, hogy miért, mert én sem értem pontosan, de hidd el, hogy így van.)

2017. márc. 18. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
De mégis, a gondolkodással hogy? Komolyan érdekel, mert akkor itt fogok ülni, egész nap gondolkodni, hátha fogyok tőle...
2017. márc. 18. 14:03
 5/13 anonim ***** válasza:

Kómában fekvéssel én pl 58 kalóriát égetnék óránként. Ebből jön össze a napi 1400 kalóriás alapanyagcserém.

Üléssel 74kcal/óra lenne az energiaszükségletem. Minden éget valamennyi + kalóriát az alapanyagcserén kívül, a gépelés, írás, jegyzetelés is... De ezt nem szokás külön számolni, egyszerűbb hozzáadni 200-300 kalóriát az alapanyagcserédhez, ha alig mozogsz. Ha pl sokat gyalogolsz a suliba, szoktál sportolni, tesizel, akkor +300-400 kalóriát kellene hozzáadnod az alapanyagcserédhez. De ezt kiszámolják neked a kalóriaszámlálós oldalak is.

2017. márc. 18. 14:54
 6/13 anonim ***** válasza:

#2 ,,anorexiás hp-k"

Beteg emberekről r*hadtul nem kellene így beszélned, attól, még hogy örülsz, amiért te egészséges vagy mentálisan, sajnos nem mindenki ilyen szerencsés

Az anorexia egy betegség, senki nem magának választja

Abba meg már inkább nem is mennék bele, hogy az anorexiások szándékosan kínozzák magukat azzal, hogy minden egyes kalóriát lemozognak, amit megesznek, mellette tökéletesen tudatában vannak annak, amit leírtál

Olvass kicsit utána a dolgoknak, mielőtt ilyen hozzászólásokat írsz :)

2017. márc. 19. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi nem volt igaz abban, amit leírtam?
2017. márc. 19. 12:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk az, hogy valaki attól, hogy beteg, nem lesz hülye p......... és nem kell lenézően beszélni róla.
2017. márc. 19. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Az anorexiás nem normális, a hülye szintén nem. Én nem lenézem, hanem lesz@rom őket.
2017. márc. 19. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Te sem vagy az, ezután a komment után még inkább lesz@rom a szokásos bunkó és negatív kommentjeidet minden kérdés alatt ebben a kategóriában ;)
2017. márc. 19. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!