Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom?

Mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés

170 cm 75 kg

Tegnap jelentette be a tanár hogy ballagásra(8 osztály)combközépig érő szoknya kell

Én meg ilyen testre olyat bizos, hogy nem veszek fel

Emiatt le szeretnék fogyni

Minél gyorsabban, mennyit kéne, és milyen étrenddel?Tudom semmi édesség

14/l

Mikorra látszódna?

2017. márc. 18. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha nem akarsz egy szoknyát sem felvenni akkor miért nem kezdted el hamarabb? Vagy múlthéten híztál 10kg-t? Nem akarok bunkó lenni, de tényleg nem értem
2017. márc. 18. 12:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert azt hittem lehet lenni nadrágban
2017. márc. 18. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező miniszoknyában lenni? Ezt beszéljétek meg a tanárokkal, biztos nem csak téged zavar az ennyire rövid szoknya, meg ugye a szülők is ott vannak.
2017. márc. 18. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos mi mondtuk(3 ilyen dagi lany van az osztalyban, az egyik 10 kiloval meg nehezebb)hogy mi nem szeretnenk, azt mondta, hogy ez nem szeretnek kerdese, akkab kell lenni es kesz, nem fogunk belehalni

Sajnos ilyen szigorú iskola

2017. márc. 18. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Én vékony 14éves voltam, de fel nem vettem volna miniszoknyát.

Fordulj a szülőkhöz, igazgatóhoz, hogy nem akarsz prostiszoknyában menni. Lényeg, hogy a prostituált benne legyen, azzal nyomatékosítható a hatás.

Egyébként mit tudna veled tenni, ha nadrágban vagy hosszabb szoknyában mennél ballagásra?

2017. márc. 19. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!