Hogyan kezdjek neki?
Egészséges életmód és megfelelő mozgásmennyiség.
Sok sok folyadék, fehérhúsok, zöldségek sütve főve párolva vagy nyersen, gyümölcsök, tojás, hal, diétás levesek fogyasztása.
Cukros, szénhidrátdús, zsíros ételek kiiktatása.
Heti több alkalommal pulzusszámnövelő mozgás. Ezek segítségével fogyhatsz, kockahashoz pedig még ezek mellett csinálj hasizom erősítő gyakorlatokat. Ilyen témjú videókat találhatsz a youtubeon is rengeteget. Sok sikert neked:)
3 válaszból 3 hülyeség. Először is: nöként egészségtelen a kockahas, ahhoz, hogy látszódjon olyan alacsony testzsírt kell tartani, aminél rosszabb esetben kimarad a menstruáció... Másodszor: Egy nő úgy szép, ha nőies, alacsony tzs-al pedig nem az. Ez egyéni preferencia, de nekem inkább egy enyhén kövér, mint egy nagyon vékony nő.
Harmadszor: A nő a formás comb-és fenéktől lesz nőies, nem a formás hastól, jobb inkább egy kis pocak.
A legfontosabb pedig: Mindenre edzünk, nem csak hasra vagy nem csak karra, a férfiaknál ezt cigányedzésnek hívják.
Remélem megérted a mondanivalóm lényegét, nem fölöslegesen írtam ennyit 😃
Köszönöm a válaszokat!
2. Nem nagyon akarok fogyókúrázni, mivel a 157cm-hez is csak 38 kg vagyok.
1.,3. Köszönöm a tanácsokat.
4. Szerintem ez mindenkinek a saját véleménye, hogy neki mi tetszik. 😊☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!