Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A MyFitnessPal megbizható?

A MyFitnessPal megbizható?

Figyelt kérdés
Valaki ismeri ezt az alkalmazást telóra? Mennyire megbizható? A kalória bevitelemet szeretném kiszámolni, és fogyni.

2017. márc. 16. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én használom már másfél hónapja és azóta fogytam 2-3 kilót, szóval szerintem jó. Nem nagyon volt elég a fogyáshoz az, hogy odafigyelek az étkezésre+mozgás. Ezért kezdtem el használni, hogy jobban nyomon követhessem a kalóriákat, biztosra akartam menni.
2017. márc. 16. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem szuperjó arra, hogy egyszerű módon kövesd, miket eszel, és adott esetben lásd, hogy min kellene változtatni.

a megbízhatóságot arra értetted, hogy valóban azt a kalóriamennyiséget és makrotápanyag-tartalmat jegyzi-e, ami az adott ételben van? a szkennelt dolgoknál igen, illetve amit a gyártó megadott, az van az ő adatbázisukban is. amit manuálisan viszel be, arról neked kell előbb tájékozódnod, de egy körülbelüli adatnak mindenképp hasznos.

úgyse kell mindent nagyon kicentizni, egy idő után pedig magadtól is fogod tudni, hogy kb. mit és mennyit kellene enned.

szóval szerintem nagyon hasznos.

2017. márc. 16. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

En hasznalom kb egy honapja. Nekem tetszik, megbizhato, de en a sajat magam altal kiszamolt/csomagolasrol leolvasott adatokkal hasznalom.

Kb mindent elmentettem magamnak, amit enni szoktam, ha uj fott etelt keszitek, akkor osszeirom a hozzavalokhoz tartozo ertekeket es ezeket mentem le.

Ebben a formaban pont annyira megbizhato, mint amikor regebben magamnak vezettem papiron es osszeadtam, viszont sokkal kenyelmesebb, eves utan csak Kivalasztom a listabol, hogy mit ettem es mennyit.

Ha az adatbazisbol keresel szerintem az is jo, foleg ha megtalalod az adott marka adott termeket, de mivel ugyis mindenen rajta van igy rzzel en nem szorakoztam.

A keszeteleknel, fott eteleknel szerintem mar nem realis, max akkor, ha grammra pontos recept lenne hozza es te ugyanugy keszitened el, ugyanazokkal a hozzavalokkal. En ezt nem probaltam.

2017. márc. 17. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!