Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Sürgösen meg kell...

Segítség! Sürgösen meg kell szabadulnom 5kg-tól! Hogyan?

Figyelt kérdés

Régebb, 2009-2012 modelkedtem egy reklám cégnél, helyi szinten, a tavaly meg érettségi miatt szüneteltem, és felszedtem 5kgt pluszba. Ez amúgy nem zavarna, csakhogy, újra hívtak fotozni, február második hetében kell menjek! Addig le kell adjam, rajtam amúgy jól meglátszik...

Mit ajánlotok? Mi gyors, és megbizható?

2014. jan. 5. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Tiszta étkezés,grampontos adagok,sok víz,edzés.
2014. jan. 5. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

No krumpli. No tészta. 3 óránként valamit enni és mozgás. Ha nem eszel ilyen rendszerrel akkor nem fogyni hanem hízni fogsz.

A cukrot sem árt minimalizálni. Ennyi lenne. :)

2014. jan. 5. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha betartod a diétád, akkor pont elégnek kell lennie ez az idő hogy leadj öt kilót. Picit talán szűkös, de meg tudod csinálnia ha elszánt vagy. Húst egyél zöldséggel, halat...tehát minden fehérjét. Semmi rizs, krumpli, legfőképpen tészta nem. Cukorra rá se nézz :D És ami fontos az a sport!!!!
2014. jan. 5. 20:04
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek! Ment a zöld pacsi;-)

Tehát tészta, cukor, krumpli kihúzva, több víz, és mozgás... Remélem meglesz:-)

2014. jan. 5. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
En egy honap alatt adtam le 5 kilót! kb 20 km gyalogoltam egy nap és nagyon keveset ettem! ez a legtutibb modszer!
2014. jan. 5. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A kenyeret is tedd le, legalább is a fehéret, inkább egyél teljes kiőrlésűt, de abból is keveset. Napi 5x egyél, de keveset, igyál és mozogj sokat.
2014. jan. 5. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Mar akinek ideje van gyalogolni 20 kilometret...ugyebar.le lehet maskepp is fogyni.Nem feltetlenul kell orakat foglalkozni vele. Egyszeru az egesz, napi 30 perc futas, minel gyorsabb a tempo annal jobb. es mondj le a cukros es tul sos etelekrol.kenyeret a minimalisra, es krumpli...Azt ehetsz szerintem, de inkabb a deli orakba, es ha lehet ne tocsogfjon a zsirba.
2015. febr. 2. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!