Van olyan szakember Szegeden, aki segít leadni a szülés után rajtam maradt 25 kg-ot?
Időm nincs edzőterembe járni a gyerek mellett, a mozgással nincs baj, rohangálok egész nap, cipekedek, sétálok, kerékpározok, szaladok a pici után. A kórházat már megjártam, nincs semmi bajom, volt vérvétel stb... a testkontroll diétát ajánlották, amit elkezdtem, majd abbahagytam, mert 5 ételen kívül egyszerűen nem tudtam mást kitalálni magamnak. Megvettem a könyvet is, amiben elkészíthetetlen receptek vannak olyan alapanyagokból, amit csak hipermarketekben, vagy leginkább sehol nem tudok beszerezni. Ezért kérdeztem, hogy olyan dietetikus létezik-e aki kifejezett étrendet tud előírni mondjuk havi lebontásban.
A második válaszolót kérem, hogy meg ne írja, hogy ki az, felkeresni a tanácsára úgysem fogom.
Ha van itt valaki, aki érdemben is tud segíteni, kérem írjon.
Köszönöm!
De mozogni otthon is tudsz!
Az nem lenne jó? Szíves össze állítok neked pár gyakorlatot amiket végezhetsz. Meg online is van ilyen.
Kaja: női magazinokba szoktak éttrendeket tenni. te nem szoktál ilyenek olvasni? Nekem van pár ilyenem, szíves elküldöm neked, ha kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!