Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha visszaestem a...

Mit tegyek ha visszaestem a diétámból és szörnyen érzem magam?

Figyelt kérdés
Két napja megint szemetet eszek, mert nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Annyira le vagyok törve emiatt, hogy nem vagyok képes újra elkezdeni egészségesen enni... Számomra ez nagyon nehéz, mármint elezdeni...

2017. márc. 10. 14:36
 1/7 anonim válasza:
100%
Remélem fog sikerülni sok sikert és legyen ami motiváljon (én például mindig megkérdezem hogy megéri? és visszafordulok a hűtőtöl) sok sikert :)
2017. márc. 10. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyél egészségeset reggel és este, délben meg "szemetet". Aztán 1 hét múlva csak minden másnap egyél szemetet. Aztán minden harmadnap.
2017. márc. 10. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elhatározás kérdése.

Egyszerűen ne vedd meg, ami nem való az étrendedbe, ne menj gyorsétterembe, és kész!

Egyszerűen döntsd el, hogy a kezedbe veszed az irányítást.

2017. márc. 10. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
De miért eszel szemetet (bármit is nevezel annak)? Én hedonista vagyok, eszemben sincs ártani magamnak ilyen módon. Eleve egészségtudatos álláspontból kezdtem az egészet. Annyi jót ehetsz jó étrendben is... Lehet, hogy túl durva a váltás vagy azt hiszed, siváran kell enned...? Mi hiányzik? Mit tartasz szemétnek?
2017. márc. 10. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazából a szüleim tartanak el, ráadásul van testvérem is, szóval kizárt, hogy egyáltalán ne legyen a házban semmi csoki vagy ilyesmi... Tudom, hogy nem éri meg, csak egyszerűen nehéz ellenállni, pláne ha nem vagyok rossz passzban.

Ráadásul most menstruálok, és ilyenkor még rosszabb szerintem, bármit képes vagyok megenni :D

2017. márc. 10. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Hány cm/kg vagy? Lehet nem is kellene fogynod, hanem mozogni kéne.

Amúgy tényleg fejben dől el és kell egy bizonyos szint, hogy megérjen benned komolyan, hogy te tényleg jobbat akarsz magadnak egy egészséges étrenddel, ami nem jelenti azt, hogy nem ehetsz meg néha egy sütit vagy hamburgert. Elhiszem, hogy nehéz, de érdemes folytatni, ez a pár nap már nem oszt, nem szoroz.

2017. márc. 10. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nehéz ellenállni. Nekem ugyan alig van önfegyelmem evés terén, de az egészségem fontos. Ha egy ételt nem tekintek ételnek, nem eszem meg. Vagy ha másé. A tesódnak vett csokit ne edd meg, neked pedig ne vegyenek és kész. Jó, nulláról biztos kell némi elszántság, elhatározás, pici fegyelem, de anélkül mégis mit vársz?

Nálam itthon nincs csoki, de van házi csokiszósz. 3 perc alatt csinálok újat, ha elfogy vagy sütök mikrós sütit, sok kiló aszalt gyümölcs, pörkölt földimogyoró (a kedvenc fajtám, nagyon sok fogy), több hónapra elég étel... Ha NULLA önfegyelemmel elkezdeném felenni, ami van, bajok lennének.

De jó étrendem van s nem éhezem. Néha elszállok, de az nem jó, nem esik jól. Sokkal élvezetesebb rendesen ennem. S a szervezetem is jobban működik, ha nem eszem magam hasfájósra s pláne, hogy nem mindenféle ipari rágcsával tömöm magam...

Fejben dől el sok dolog, közhely, de így van.

Ha elszállok, mert néha kell, akkor is olyan ételt eszem, ami az étrendembe fél. Nagyon ritka, hogy ezt is megszegjem. Persze eleinte nehezebb. De bele lehet jönni egy jó választott életmódba.

2017. márc. 10. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!