Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Visszaestem erőben, de kinézet...

Visszaestem erőben, de kinézetben és súlyban nem. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
kb 2 hónapja még simán belenyomtam fekve a 120-130-ban, most meg már 90nél is 3-4 után kész vagyok... viszont se a tömegem, se a kinézetem nem "csökkent"... mi lehet ennek az oka? 4x eddzem 1 héten, minden izomcsoportot egyszer... kaja és pihenés rendben van. emeljem a ch bevitelt? vagy mi lehet a baj?

2015. júl. 27. 22:37
 1/10 *Glissade* ***** válasza:

Nem vagy gép, hogy mindig ugyanúgy teljesíts!

De ha tartósan fenáll ez vagy épp rosszabodik érdemes lenne többet pihenned!

2015. júl. 27. 22:54
 2/10 anonim ***** válasza:
meleg van, vagy légkondis a terem? iszol eleget?
2015. júl. 27. 23:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem csak izom, meg tömeg kell, hanem idegrendszer is, az pedig most ebben a nagy melegben és a frontok, viharok miatt stresszes terhelést kap.
2015. júl. 27. 23:16
 4/10 A kérdező kommentje:
nincs légkondi, de most amúgy is hüvösebb a levegő, és egy edzésen általában 1 liter vizet iszok, egész nap meg kb 4et...
2015. júl. 27. 23:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pihenj egy hetet, ennyi idő alatt nem esel vissza, de tuti túl van terhelve az idegrendszered. Mikor volt utoljára, hogy 1 hétig pihiztél és konditerem közelébe se mentél?
2015. júl. 28. 08:47
 6/10 - palilaci - ***** válasza:
Levi Te vagy az?
2015. júl. 28. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Palilaci látom nagyon keres ismerősöket.:)

Kérdező: nin vitaminhiányod? Hány órá alszol? Diétán vagy?( mert lehet hogy a csökkentett CH miatt)

2015. júl. 28. 12:14
 8/10 A kérdező kommentje:
nincs vitamin hiányom, kaja vitamin ásványi anyag pipa, alvás általában 8 óra, ritkán csak 6, viszont akkor délután pihenek plusszba, igen, a CHmat kicsit vissza vettem, mert elkezdtem zsirosodni, na de nem ennyire :D 2 napnál hosszabb pihenőm szerinte már vagy fél éve nem volt... leeht hogy ez a gond? direkt úgy mellezek, hogy előtte edzésem láb, utána meg hát, hogy ne legyen fáradt se a vállam se a tricepszem közbe...
2015. júl. 28. 16:34
 9/10 A kérdező kommentje:
ja és elég durva izomlázam van igy is edzés után, szóval tényleg nem lustálkodok, csak egyszerüen nem megy többel...
2015. júl. 28. 16:39
 10/10 - palilaci - ***** válasza:

Dehogy:D csak pont van egy haverom, akinek pont ugyanez a problémája pont ugyanezekkel a súlyokkal. Véletlen biztos:D

ÁllLevi

Ha van izomnövekedés akkor no para minden klappol. Ha az erőddel van gond, akkor az azt jelenti, hogy fejben nem kóser valami.

2015. júl. 28. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!